Frances Ha (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Frances Ha is een moderne fabel waarin regisseur Noah Baumbach New York verkent en de grenzen van vriendschap, klasse,...
Frances Ha

Frances Ha

Komedie Drama
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 22 min

Frances Ha is een moderne fabel waarin regisseur Noah Baumbach New York verkent en de grenzen van vriendschap, klasse, ambities, mislukking en verlossing laat zien. Frances (Greta Gerwig) woont in New York, maar ze heeft er niet echt een woning. Ze is een leerling van een dansgezelschap, maar is niet echt een danser. Haar beste vriendin heet Sophie, maar ze praten eigenlijk niet meer echt met elkaar. Frances stort zich vol overgave op haar dromen en verliest zo nu en dan de realiteitszin. Frances wil veel meer dan ze heeft en leeft haar prettig gestoorde leven met een aanstekelijk enthousiasme en lichtzinnigheid.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Frances Ha aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Leuk
loading