Anywhere But Here (1999) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Buitenbeentje Adele is haar saaie leven in het dorp behoorlijk beu en neemt haar tienerdochter Ann mee naar...
Anywhere But Here

Anywhere But Here

Komedie Drama
Taal: Engels Jaar: 1999 Duur: 1 u 49 min

Buitenbeentje Adele is haar saaie leven in het dorp behoorlijk beu en neemt haar tienerdochter Ann mee naar Beverly Hills om daar nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ann vindt het verschrikkelijk om haar familie en vrienden te verlaten en gaat met tegenzin mee.

Acteerprestaties Emotioneel Dramatisch Moeder-dochter Glamour 1990s Beverly Hills

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Martha
De omschrijving van de film sprak me aan en wat denk je? Mijn favoriete actrice Susan Surandon speelt er in mee. Dat wordt dus kwaliteit! En dat klopt. Een verhaal van een sterke, onafhankelijke vrouw die het zonder mannen redt en ook nog haar (intelligente) dochter algemeen sociaal acceptabel opvoedt!
Het was weer een goede zondag met deze film.

Reviews

Astrid
Een film over het leven van een moeder met haar dochter. Een leven met ups en downs in de relatie. Een feel good movie. Niet een film die je gezien moet hebben maar een leuke film voor een ontspannen avond of op een regenachtige middag.
loading