Flodder III online kijken / downloaden: De familie Flodder keert terug uit Amerika. Eenmaal thuis maakt Zonnedael zich net op voor het 25-jarig jubileum van de wijk. De bewoners proberen via slinkse methoden de Flodders in een kwaad daglicht te stellen. De feestcommissie wordt echter keer op keer zelf de dupe van hun pogingen de Flodders een loer te draaien. De voorzitter raakt zodanig over zijn toeren, dat hij zijn toevlucht neemt tot wel heel drastische middelen. Het wordt een feest met een gedenkwaardig einde. - Flodder III
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Flodder III
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Flodder III

De familie Flodder keert terug uit Amerika. Eenmaal thuis maakt Zonnedael zich net op voor het 25-jarig jubileum van de wijk. De bewoners proberen via slinkse methoden de Flodders in een kwaad daglicht te stellen. De feestcommissie wordt echter keer op keer zelf de dupe van hun pogingen de Flodders een loer te draaien. De voorzitter raakt zodanig over zijn toeren, dat hij zijn toevlucht neemt tot wel heel drastische middelen. Het wordt een feest met een gedenkwaardig einde.
Waardering:
Acteurs: Nelly Frijda, Tatjana Simic, Coen van Vrijberghe de Coningh
Categorie: Komedie
Nederlandstalig

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!