Borgia 2.02 - Ash Wednesday (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In Rome zijn de kardinalen gebonden in hun haat richting de rechterhand van Rodrigo, Gacet. Wanneer...
Borgia 2.02 - Ash Wednesday

Borgia 2.02 - Ash Wednesday

Series Drama
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 55 min

In Rome zijn de kardinalen gebonden in hun haat richting de rechterhand van Rodrigo, Gacet. Wanneer Rodrigo een man wreed laat executeren voor zijn homosexuele avances, komt Della Rovere met een plan om Gacet te elimineren. Kardinaal Flores beschuldigt Gacet ervan hem aangerand te hebben. Rodrigo wordt gedwongen Gacet te laten arresteren. Alessandro raadt Rodrigo aan Giulia terug naar Rome te brengen en de zorg van Lucrezia's kind in haar handen te leggen. Op deze manier wordt Rodrigo gezien als de vader van het kind. Daarnaast zou Rodrigo dan in staat zijn om met Lucrezia te trouwen. Maar wil Lucrezia haar kind wel afstaan?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Borgia 2.02 - Ash Wednesday aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading