All Stars 2: Old Stars (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Door een onverwachts huwelijk van één van de leden van het voetbalelftal Swift Boys, trakteren de jongens...
All Stars 2: Old Stars

All Stars 2: Old Stars

Komedie Drama Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2011 Duur: 1 u 57 min

Door een onverwachts huwelijk van één van de leden van het voetbalelftal Swift Boys, trakteren de jongens zichzelf in op een 'ouderwets trainingskamp' in de vorm van een lang weekend Barcelona, inclusief het bijwonen van 'El Clasico'. Maar bij de Swift Boys gaat niets volgens plan. Noodgedwongen haasten ze zich in het busje van Harry's Tuincentrum om op tijd in Barcelona aan te komen, met onderweg de nodige obstakels: het Belgische wegennet, Duitse vakantiegangers en de Franse politie. Gaandeweg vragen de jongens zich af wat er van hun ooit zo mooie toekomstplannen terecht is gekomen. Of ze het leven leiden dat ze ooit voor ogen hadden en of de 'tweede helft' nu al begonnen is...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om All Stars 2: Old Stars aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Superleuk

Reviews

Anoniem
Hele leuke film er zit veel humor in maar ook sommige zielige stukjes. De mannen lijken net kinderen dus dat is heel grappig.
Ze beleven veel meer dingen dan in deel 1 dus ik vind deze film leuker. Ik vind hem niet perfect omdat sommige dingen ietsjes beter kunnen maar verder is hij top. Hij is zeker de moeite waard om te kijken.
loading