Loft (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vijf getrouwde mannen delen stiekem een loft, waar ze stijlvol en in alle rust hun minnaressen en liefjes ontvangen. Een...
Loft

Loft

Thriller Nederlandstalig Drama
Taal: Nederlands Jaar: 2010 Duur: 1 u 46 min

Vijf getrouwde mannen delen stiekem een loft, waar ze stijlvol en in alle rust hun minnaressen en liefjes ontvangen. Een prima regeling, tot ze op een winterochtend het lijk aantreffen van een jonge vrouw. Geen van hen weet wie de vrouw is, waar ze vandaan komt en hoe ze terecht is gekomen in de loft waarvan alleen zij de sleutel bezitten. Noodgedwongen proberen de vrienden zelf uit te zoeken wat er gebeurd is en waarom, maar al vlug beginnen ze elkaar te wantrouwen en zal blijken dat ze veel minder van elkaar afweten dan ze dachten. Remake van de gelijknamige Vlaamse versie uit 2008.

Moordmysterie Spanningsvol Stijlvol Vriendschapsverraad Spanningsopbouw Hedendaags Ondervragingen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
5.1 16:9
Floortje
Loft! Wauw een echte Nederlandse topper! Die zie je niet vaak... Wat een goeie film met veel verschillende invalshoeken. Een vriendengroep met partners die stiekem een mannenhol 'loft' hebben waar ze stiekem afspraakjes maken om vreemd te gaan in stijl. De mannen genieten erg van hun loft, totdat ze iets vreselijks ontdekken! Een lijk! Want nu komt hun verhaal uit? Wie van de vrienden heeft dit op z'n geweten? Wie is er nog te vertrouwen? Was de vriendschap een leugen? Komen de vrouwen erachter? Is alles voorbij?

Reviews

Anoniem
Deze film is een klasse-film. De acteurs spelen deze schitterende film tot een internationale topper. Het scenario is klasse (sterk Bart de Pauw). Het einde is meer dan verrassend te noemen. Schitterende vertolking van onze 5 mannen.
loading