TBS (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Johan zit vast in een TBS-kliniek voor de moord op zijn vader en zusje. Zijn moeder is de enige die zijn onschuld kan...
TBS

TBS

Thriller Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2007 Duur: 1 u 26 min

Johan zit vast in een TBS-kliniek voor de moord op zijn vader en zusje. Zijn moeder is de enige die zijn onschuld kan bewijzen, maar zij is al jaren niet te bereiken. Als hij binnen de TBS-kliniek wordt overgeplaatst naar de Long Stay afdeling is voor hem de maat vol. Hij besluit te ontsnappen om op zoek te kunnen gaan naar zijn moeder. De politie is de ontsnapte TBS-er echter al snel op het spoor en in een wanhopige poging aan hen te ontsnappen, gijzelt hij een meisje van 13. Samen met haar begint hij de zoektocht naar zijn moeder.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om TBS aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Wendy
leuke film maar triestig soms

Reviews

Stefan
Heftig... Voor Nederlandse begrippen echt wel een goede en spannende film. Theo zet de rol wel levensecht neer. Wat dat betreft een prima stukje acteerwerk. Maar pffff...moet er effe van bijkomen hoor. Wat een eind! Had ik niet verwacht eigenlijk. Omdat ie zo spannend is: een 8!
Anoniem
Boeiende film met Theo Maassen in de hoofdrol. Het is geen feelgood movie, maar de film blijft van begin tot eind spannend. Theo Maassen kan als geen ander deze rol vertolken. Voor Nederlandse begrippen een prima film.
loading