Darkness Falls (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Anderson Falls. In het onderzoek naar de zelfmoord van de vrouw van rechercheur Jeff Anderson blijven veel vragen...
Darkness Falls

Darkness Falls

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2020 Duur: 1 u 21 min

Anderson Falls. In het onderzoek naar de zelfmoord van de vrouw van rechercheur Jeff Anderson blijven veel vragen onbeantwoord. Jeff is er daarom van overtuigd dat ze is vermoord en raakt steeds meer geobsedeerd door zijn zoektocht. Wanneer hem vervolgens een zaak wordt toegewezen waarin een vrouw beweert dat twee mannen probeerden haar zelfmoord te laten plegen, is Jeff vastbesloten om ze op te sporen.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Barbara
Rechercheur Anderson die net met zijn zoontje thuis komt, ziet zijn vrouw dood in bad liggen. In eerste instantie lijkt alles erop te wijzen dat het zelfmoord is. Maar al snel komt rechercheur Anderson er achter dat meer vrouwen dezelfde doodsoorzaak hebben. Als Anderson geen hulp krijgt voor het onderzoek, neemt hij zelf het heft in handen. Wij vonden het wel een redelijke actiethriller. Niet heel erg spannend en zeker geen oscarmateriaal, maar wel goed genoeg om hem uit te willen kijken.
loading