1bc2029a8851ad344a8d503930dfd7f7
Body Cam online kijken / downloaden: Een collega van agente Renee Lomito wordt vermoord. Als ze naar de beelden op zijn bodycam kijkt van de nacht dat hij stierf ziet ze een mysterieus wezen. Zij is echter de enige die het ziet. In haar poging om het mysterie op te lossen en de moorden op haar collega's in het korps te stoppen, onthult ze een duister geheim over de schietpartij van een jonge zwarte tiener en een doofpotaffaire in haar eenheid. - Body Cam
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Body Cam

Een collega van agente Renee Lomito wordt vermoord. Als ze naar de beelden op zijn bodycam kijkt van de nacht dat hij stierf ziet ze een mysterieus wezen. Zij is echter de enige die het ziet. In haar poging om het mysterie op te lossen en de moorden op haar collega's in het korps te stoppen, onthult ze een duister geheim over de schietpartij van een jonge zwarte tiener en een doofpotaffaire in haar eenheid.
Waardering:
Acteurs: David Zayas, Nat Wolff, Mary J. Blige
Categorie: Horror
Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!