Anne of Green Gables 3 - Fire & Dew (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Anne Shirley verhuist naar Charlottetown en wordt overweldigd door haar nieuwe omgeving,...
Anne of Green Gables 3 - Fire & Dew

Anne of Green Gables 3 - Fire & Dew

Familie 8.35
Taal:Engels Ondertiteling:Nederlands Geluid:Stereo Jaar:2017 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 25 minuten

Anne Shirley verhuist naar Charlottetown en wordt overweldigd door haar nieuwe omgeving, moeilijke lessen op leraarscollege en een verdiepende romantiek met Gilbert. Tegelijkertijd kampen Matthew en Marilla met gezondheids- en financiŽle problemen die hun leven in Green Gables in gevaar brengen.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

8.35/10.0
10
Shirley
28-06-2020
Anne of Green Gables is een geweldige verfilming van een van de klassiekers. Een jong meisje wordt geadopteerd en groeit op een boerderijtje. Ze heeft ontzettend veel fantasie en praat ontzettend veel. Ze groeit op tot een jonge, mooie vrouw met doorzettingsvermogen en een goed karakter. Zo mooi weergegeven. Dat een film zonder veel geweld en stunts zo ontzettend boeiend kan zijn van begin tot einde, geweldig gewoon. Ik heb van alle deze 3 fims genoten en raad ze zeker aan, 5 sterren. Ik zou het met gemak nog een paar keer kunnen kijken.
loading