Justice League Dark: Apokolips War: De Justice League is altijd de eerste en laatste verdedigingslinie van de aarde geweest, maar met de komst van Darkseid en daaruit voortvloeiende gruwelijke oorlog wordt alles anders! Er is bijna geen tijd meer en de Justice League heeft alle leden en hun krachten als nooit tevoren nodig. Maar zelfs de sterkste superhelden ter wereld, inclusief het nieuwe lid John Constantine, kunnen misschien niet het verschil maken tegen de legioenen van Darkseid.
2020

Justice League Dark: Apokolips War

Bekijk reviews (0)
86 min Ondertiteling: Nederlands Taal: Engels | Geluid: Stereo Beeldformaat: 16:9
Actie Animatie De Justice League is altijd de eerste en laatste verdedigingslinie van de aarde geweest, maar met de komst van Darkseid en daaruit voortvloeiende gruwelijke oorlog wordt alles anders! Er is bijna geen tijd meer en de Justice League heeft alle... meer filminformatie
Regisseur: Matt Peters

Ook op:
Beschikbaar t/m: 30 april 2021
Kijk voor: €3,99 of 8 Moviepoints
Huurperiode: 2 dagen
Trailer Geef cadeau
×
Justice League Dark: Apokolips War
De Justice League is altijd de eerste en laatste verdedigingslinie van de aarde geweest, maar met de komst van Darkseid en daaruit voortvloeiende gruwelijke oorlog wordt alles anders! Er is bijna geen tijd meer en de Justice League heeft alle leden en hun krachten als nooit tevoren nodig. Maar zelfs de sterkste superhelden ter wereld, inclusief het nieuwe lid John Constantine, kunnen misschien niet het verschil maken tegen de legioenen van Darkseid.
Details
Regisseurs:Matt Peters
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (0)Justice League Dark: Apokolips War

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

Schrijf zelf een review
loading