869b61d6a909d51d982bae4dfd341f0a
The Other Lamb online kijken / downloaden: Het leven met Shepherd is het enige dat Selah ooit heeft gekend. Hun zelfvoorzienende gemeenschap maakt geen gebruik van moderne technologie. Shepherd is de mentor, leraar en geliefde van de hele groep, die voornamelijk uit vrouwen bestaat. Selah is haar geloof trouw, maar heeft haar eigen mening nooit verloren. Ze krijgt de eer om deel te nemen aan een belangrijk ritueel, maar die verloopt anders dan verwacht. Selah begint het bestaan in de gemeenschap ernstig in twijfel te trekken. - The Other Lamb
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
The Other Lamb
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Other Lamb

Het leven met Shepherd is het enige dat Selah ooit heeft gekend. Hun zelfvoorzienende gemeenschap maakt geen gebruik van moderne technologie. Shepherd is de mentor, leraar en geliefde van de hele groep, die voornamelijk uit vrouwen bestaat. Selah is haar geloof trouw, maar heeft haar eigen mening nooit verloren. Ze krijgt de eer om deel te nemen aan een belangrijk ritueel, maar die verloopt anders dan verwacht. Selah begint het bestaan in de gemeenschap ernstig in twijfel te trekken.
Waardering:
Acteurs: Michiel Huisman, Raffey Cassidy, Denise Gough
Categorie: Drama
Horror
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!