Hyde Park on Hudson (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Hyde Park on Hudson laat een historische gebeurtenis zien die de menselijke kant onderstreept van een van de...
Hyde Park on Hudson

Hyde Park on Hudson

Drama
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 58 min

Hyde Park on Hudson laat een historische gebeurtenis zien die de menselijke kant onderstreept van een van de meest iconische leiders uit de Amerikaanse geschiedenis, Franklin Roosevelt. In juni 1939 nodigt president Franklin Delano Roosevelt de Britse koning en koningin uit voor een weekend in zijn huis in Hyde Park on Hudson. Het is het allereerste bezoek van een regerend Britse monarch aan Amerika die met de kennismaking, ook een alliantie probeert te sluiten vanwege de dreigende oorlog met Duitsland. Met de komst van het Britse echtpaar heerst er in het huis van Roosevelt de nodige spanning tussen Eleanor, de vrouw van Roosevelt, moeder Sara en de secretaresse. Daisy Suckley, een nicht en huisvriendin van Franklin Roosevelt, beschrijft dit onvergetelijke weekend over de bijzondere vriendschap tussen de twee landen en haar relatie met de president.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Hyde Park on Hudson aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Paul
Een aardige film, setting is leuk, mooie cinematografie, leuke historische feitjes, alleen het verhaal had wat meer uitgediept kunnen en moeten worden over het bezoek van the Royals ipv de verhouding tussen Roosevelt en zijn nichtje.
Je merkt dat, naarmate de film vordert, het een beetje langdradig begint te worden. Het lijkt alsof ze in herhaling van zetten vervallen en er niets nieuws wordt toegevoegd. Aardige film voor een regenachtige middag maar geen hoogvlieger wat mij betreft.
loading