1e6e0a04d20f50967c64dac2d639a577
Onze Jongens in Miami online kijken / downloaden: Wanneer de charismatische stripper Jorrit weer vrijgezel is, weet zijn beste vriend Bas hem over te halen om een stripclub te openen in het bruisende nachtleven van Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs naar Miami, samen met nieuwe stripper Boris. De mannen moeten flink aan de bak, want de club blijkt een enorme bouwval. Al snel bevinden ze zich in de greep van de twijfelachtige praktijken van hun investeerder en vastgoedkoning Pablo, die zich later ook nog eens als liefdesconcurrent ontpopt. - Onze Jongens in Miami
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Onze Jongens in Miami
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Onze Jongens in Miami

Wanneer de charismatische stripper Jorrit weer vrijgezel is, weet zijn beste vriend Bas hem over te halen om een stripclub te openen in het bruisende nachtleven van Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs naar Miami, samen met nieuwe stripper Boris. De mannen moeten flink aan de bak, want de club blijkt een enorme bouwval. Al snel bevinden ze zich in de greep van de twijfelachtige praktijken van hun investeerder en vastgoedkoning Pablo, die zich later ook nog eens als liefdesconcurrent ontpopt.
Waardering:
Acteurs: Jim Bakkum, Martijn Fischer, Juvat Westendorp
Categorie: Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!