Superman: Red Son: Wanneer de laatste zoon van Krypton neerstort in het Rusland van de koude oorlog, ontvouwt zich een alternatieve realiteit in het DC-avontuur getiteld 'Elseworlds'. Superman leidt hier een communistische campagne om de ideologieŽn van de sovjets te promoten. Ondertussen smeedt de briljante Amerikaanse wetenschapper Lex Luthor een plan om de dreiging van de sovjets te beteugelen, en hen uiteindelijk te vernietigen. Wat volgt is een kat-en-muisspel waarbij het lot van de mensheid aan een zijden draadje hangt.
2020

Superman: Red Son

Bekijk reviews (0)
81 min Ondertiteling: Nederlands Taal: Engels | Geluid: Stereo Beeldformaat: 16:9
Animatie Wanneer de laatste zoon van Krypton neerstort in het Rusland van de koude oorlog, ontvouwt zich een alternatieve realiteit in het DC-avontuur getiteld 'Elseworlds'. Superman leidt hier een communistische campagne om de ideologieŽn van de sovjets... meer filminformatie
Regisseur: Sam Liu

Ook op:
Beschikbaar t/m: 30 april 2021
Kijk voor: €3,99 of 8 Moviepoints
Huurperiode: 2 dagen
Trailer Geef cadeau
×
Superman: Red Son
Wanneer de laatste zoon van Krypton neerstort in het Rusland van de koude oorlog, ontvouwt zich een alternatieve realiteit in het DC-avontuur getiteld 'Elseworlds'. Superman leidt hier een communistische campagne om de ideologieŽn van de sovjets te promoten. Ondertussen smeedt de briljante Amerikaanse wetenschapper Lex Luthor een plan om de dreiging van de sovjets te beteugelen, en hen uiteindelijk te vernietigen. Wat volgt is een kat-en-muisspel waarbij het lot van de mensheid aan een zijden draadje hangt.
Details
Regisseurs:Sam Liu
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (0)Superman: Red Son

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

Schrijf zelf een review
loading