d37eb50d868361ea729bb4147eb3c1d8
Palm Beach online kijken / downloaden: Sommige vriendschappen houden eeuwig stand, maar geheimen niet altijd. Frank en zijn oudste vrienden Leo en Billy komen bij elkaar in Palm Beach om Franks verjaardag te vieren. Het wordt een weekend vol etentjes, boottochten, gezelligheid en goede gesprekken. Maar gedurende het weekend steken problemen de kop op, nemen spanningen toe en komen er geheimen aan het licht, wat leidt tot vragen over vroeger. De ups en downs van het leven zouden wel eens het einde van een 30-jarige vriendschap kunnen betekenen. - Palm Beach
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Palm Beach
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Palm Beach

Sommige vriendschappen houden eeuwig stand, maar geheimen niet altijd. Frank en zijn oudste vrienden Leo en Billy komen bij elkaar in Palm Beach om Franks verjaardag te vieren. Het wordt een weekend vol etentjes, boottochten, gezelligheid en goede gesprekken. Maar gedurende het weekend steken problemen de kop op, nemen spanningen toe en komen er geheimen aan het licht, wat leidt tot vragen over vroeger. De ups en downs van het leven zouden wel eens het einde van een 30-jarige vriendschap kunnen betekenen.
Waardering:
Acteurs: Bryan Brown, Frances Berry, Ryan Bown
Categorie: Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!