2012 online kijken / downloaden: Het is feest want Ernst is jarig. Bobbie heeft al van alles geregeld: hij heeft feesthoedjes en de stoel van Ernst is versierd. Bobbie probeert een taart te bakken en zingt natuurlijk 'Lang zal hij leven' voor Ernst. Iedereen in de zaal zingt uit volle borst mee. Maar op het moment dat Bobbie zijn prachtige cadeau aan Ernst wil geven, wordt het gestolen! Ernst en Bobbie gaan achter de dief aan. Het wordt een wilde achtervolging tot in een vliegtuig. Komt het goed? - 2012
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
[?CATEGORIES?] {CATEGORIES} {/CATEGORIES} [?/CATEGORIES?]
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

2012

Het is feest want Ernst is jarig. Bobbie heeft al van alles geregeld: hij heeft feesthoedjes en de stoel van Ernst is versierd. Bobbie probeert een taart te bakken en zingt natuurlijk 'Lang zal hij leven' voor Ernst. Iedereen in de zaal zingt uit volle borst mee. Maar op het moment dat Bobbie zijn prachtige cadeau aan Ernst wil geven, wordt het gestolen! Ernst en Bobbie gaan achter de dief aan. Het wordt een wilde achtervolging tot in een vliegtuig. Komt het goed?
2012
[?CATEGORIES?] [?/CATEGORIES?]
Waardering: N.A.
Categorie: {CATEGORIES}[CATEGORY]
{/CATEGORIES}

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!