Alles is Familie (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In 'Alles Is Familie' is iedereen binnen de familie De Roover op een punt in zijn leven beland, waarin...
Alles is Familie

Alles is Familie

Komedie Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 2 u 8 min

In 'Alles Is Familie' is iedereen binnen de familie De Roover op een punt in zijn leven beland, waarin het maken van cruciale keuzes onvermijdelijk is. Zo wil Winnie een baby, haar man Rutmer wil dichter bij zijn gevoel komen, zijn broer Charlie wil vooral geen verantwoordelijkheid en hun zwager Dick wil zijn overleden vrouw terug. Pater familias Arend wil gelukkig zijn. Zijn vrouw Jeanette wil dat iemand haar wil.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Alles is Familie aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Geweldige film van Nederlandse bodem, complimenten!
Cast is perfect gekozen. Een film waarbij het om het wel en wee van een familie gaat.
Geluk, verwarring, verdriet, humor, en liefde gaan in elkaar over.
Een echte aanrader!!

Reviews

Anoniem
Een erg leuke popcorn film. Romantisch met humor en toch nog te verrassen !
Jannie
Ik had van deze film hoge verwachtingen, maar viel me enorm tegen. Jammer was dat de film stopte op het moment dat de vrouw hoogzwanger was. Zou leuker zijn geweest als de baby ondertussen ook nog kwam etc. Ging mij dan ook iets te vaak over 1 onderwerp en werd zodoende erg saai om naar te kijken.
Jurrien
Alles is Familie levert prima kijkplezier op. Qua originele verhaallijn en humor, is deze film helaas minder dan Alles is Liefde. Maar deze film is zeker het bekijken waard door het goede acteerwerk van Carice van Houten en Thijs Römer. Al met al prima vermaak en het geld zeker waard.
Nina
Aanrader! Zoek je een ontspannen avondje op de bank, dan heb je die gevonden. Luchtig verhaal dat soms ontroerend is. Veel grappige opmerkingen en geweldige types. Hier en daar toch nog een onverwachte wending. En natuurlijk, eind goed al goed. Met veel bekende gezichten en leuke gastrollen.
Anoniem
Het is Joram Lursen alweer gelukt om een leuke feelgood familiefilm te produceren. Alhoewel het aantal verhaallijnen van de verschillende personages beperkter is dan in de film 'Alles is Liefde' is er daarentegen meer diepgang in die verhaallijnen. Toch blijft het vooral een luchtige film met als boodschap om het leven niet altijd te serieus te nemen en er de humor van in te zien. Een aanrader om samen met je vriend/vriendin te bekijken als je niet te veel wil hoeven nadenken en gewoon een leuke (zaterdag-)avond wil.
Anoniem
Een erg leuke film. Met af en toe voorspelbare, maar ook geheel onverwachte leuke opmerkingen.
Een luchtige film, voor een ontspannen avondje op de bank.
Wel een aanrader.
Anoniem
Leuke film! Lekker met de hele familie op de bank. Verhaal lijkt voorspelbaar maar is toch nog onverwachts.
Erica
Een voor iedereen herkenbare verhaallijn met iets overtrokken karakters. Wat het natuurlijk juist leuk maakt. Heerlijk luchtig om naar te kijken als je even ontspannen op de bank wil hangen en een film wil zien, waar je niet bij na hoeft te denken. Goede, bekende cast met uitstekende acteurs. Kortom, een goede komedie over alle familieproblemen van iedere doorsnee familie.
Merel
Een heerlijke film. Voor ieder wel een punt van herkenning ergens in de film. We wilden graag een leuke luchtige film zien, dat is gelukt! Hier en daar wat over de top, leuke details (zanger als verkoper Efteling) en toch ook nog wat diepgang. Hard gelachen en soms stil zitten kijken. Stiekem jammer dat je niet net nog wat meer van het vervolg van deze familie ziet.... ik zeg "Kim, schrijf maar een mooie deel 2!"
Josca
Alles is familie heeft alle leuke dingen van Alles is Liefde, maar dan serieuzer. De problemen van de karakters zijn allemaal net wat zwaarder, waardoor de film toch nog best zwaar is. Al met al was het toch wel erg leuk de film te kijken. Carice blijft toch de leukste actrice om naar te kijken. Zeker een aanrader voor nederlandsefilmliefhebbers.
Anoniem
Een vervolg van Alles is Liefde? Toen ik aan deze film begon, was ik bang voor een soortgelijke film als zijn voorganger. Maar gelukkig zat dit verhaal beter in elkaar en was ook sprake van beter acteerwerk. Het is een aansprekende verhaallijn, met op zijn tijd ook leuke humor. Over de gehele lijn genomen een vermakelijke film voor een gezellig avondje thuisbios.
Jj
Het leuke van Alles is Familie is de herkenbaarheid van veel situaties én de geweldige acteurs waaronder Carice van Houten, Benja Bruijning en Thijs Römer.
Ik vind het een geweldige film. Het is een beetje jammer dat niet naar voren komt hoe het verlies van hun zus voor de beide broers is, gespeeld door Benja en Thijs: hun moeder spreekt er wel over maar hun vader en zij zelf niet. Dat doet echter niet af aan het kijkplezier van deze film.
Anoniem
Een echte typische Nederlandse familiefilm en is te vergelijken met de film 'Alles is Liefde'. In de film zie je vooral bekende Nederlandse acteurs die hun rollen goed neerzetten.
Een film waarbij een perfecte familie toch niet zo'n perfecte familie blijkt te zijn. Leuk om te zien hoe de mindere perfectie zich op verschillende gebieden uit.
Redelijk goede film.
Anoniem
Het is een leuke familiefilm. In het begin moest je er even inkomen. Het is zeker geen lachfilm. Wel een dramafilm waarin af en toe grappige stukjes is voorkwamen. Ook veel vrij- en sekspartijen, waarin je niet echt wat ziet maar daarom vinden wij het toch niet voor jonge kinderen geschikt.
Anoniem
Gezellige feelgoodfilm met een verrassend einde. Typische Nederlandse film als Alles is Liefde etc, maar daardoor ook wel een mooi afgewerkte film. Voornamelijk bekende acteurs. Goed acteerwerk. Het is een film over een familie waar later blijkt dat bij de personen die zogezegd ongelukkig zouden moeten zijn, de dingen goed lopen en bij de personen waar alles koek en ei en zonneschijn lijkt eigenlijk best veel mis is. Maar op welke manier ook, het komt altijd weer goed. Hierdoor echt een film voor in wat voor bui je ook bent!
Ries
Na Alles is Liefde hadden wij hoge verwachtingen van deze film. Dat viel enorm tegen. Heus niet perse een hele slechte film, maar ook niet echt verrassend. Wij vonden de acteerprestaties in deze film helaas ook niet echt hoogstaand. Niet echt een aanrader dus.
Henderika
Supergoede cast, heerlijke Nederlandse film. Mooi familieverhaal die je eigen zorgen binnen je gezin doet vergeten. Met humor worden veel thema's behandeld van het leven binnen het familieleven. Aanrader!
Anjesse
Héél leuke film... Alles is Familie is een grappige komedie, maar wel met drama. Het verhaal van de film is goed geschreven. Het onderwerp is anders, maar dat maakt de film juist leuk en onvoorspelbaar. De film duurt ruim twee uur, maar dat is het kijken meer dan waard. Goede regie! Goede cast! Alles is Familie is echt een aanrader voor een leuke avond op de bank!
Willeke
Als je denkt naar een vervolg op Alles is Liefde te gaan kijken moet je even omschakelen, maar als je dat uit je hoofd hebt gezet is het een erg lekkere film; Goed geacteerd met héél veel bekende gezichten in onverwachte rollen. Af en toe grappig, af en toe romantisch en met af en toe, net als in Alles is Liefde, kleine levenslessen. Het script is wederom van Kim van Kooten, dus dat zit wel goed. Zij vertolkt zelf ook een klein rolletje, evenals haar vader. Leuke film voor een lekkere avond onderuit gezakt op de bank.
Anoniem
Een grappige typisch Hollandse film, met een sterrencast. Door de goede acteurs en actrices in de film is het zeker een aanrader. Ik denk dat de film zonder deze topcast minder waardering had gekregen.
De film is af en toe wat langdradig en het einde is wat cliché. Verder zitten er veel stukjes in waarbij je erg moet lachen.
Wederom Alles is Familie is zeker een aanrader om te kijken. Hollandse humor en drama in 1.
Anoniem
Deze film geeft je een avondje uit op de bank gevoel. Ruim twee uur vermaak door alle Nederlandse acteurs in een makkelijke film. Waarin alle onderwerpen aan bod komen die binnen een familie kunnen spelen. Ook binnen een dergelijke familie heeft men zo zijn problemen.
Anoniem
Het is een leuke film, maar het is wel een beetje dramatisch. De film is totaal niet als Alles is Liefde, wat je wel snel zou denken. Maar als je een lekkere avond door wilt brengen op de bank, zou ik hem zeker aanraden! Veel kijk plezier.
Anoniem
Een vermakelijke film, een goede cast met de meest bekende Nederlandse acteurs en actrices. De film moet even op gang komen, maar voor je het weet zit je er helemaal in. De film bevat veel komische scènes, die ook echt grappig zijn. We hebben geregeld gelachen. Een niet alledaagse familie heeft zo zijn problemen en dat lijdt tot veel leuke en minder leuke momenten. Uiteindelijk zijn sommige mensen toch anders dan dat ze op het eerste gezicht lijken. Een aanrader voor even heerlijk een niet al te gecompliceerde film te kijken.
Anoniem
Als je verwacht dat de film Alles is Familie het vervolg is op Alles is liefde, dan kom je bedrogen uit. De film staat volledig op zichzelf. Is dat een probleem? Nee hoor. De film geeft je in ieder geval het gevoel dat het in je eigen familie allemaal best wel meevalt. Het kan nog altijd veel erger. Iedereen die er een beetje toe doet in Nederland acteerland is opgetrommeld om een kleine of grote rol te spelen in een film die meer dan alleen een glimlach op je gezicht tovert.
Anoniem
Een film die voor mij een beetje op gang moest komen om deze te kunnen waarderen. Echt een film in de stijl van Alles is Liefde. Uiteindelijk genoten van deze film, die eigenlijk veel alledaagse thema's behandeld. Mooie beelden van Amsterdam en New York. Uiteindelijk een echte 'feel good movie'.
Anoniem
Een echte heerlijke en duidelijke Nederlandse film. Zeer goede regie en een goed geschreven film.
gerline
Een geweldige film. Onverwachte wendingen die het leven geeft. Van plannen die je hebt komen er soms juist andere dingen in voor. Mooi om ook een stuk verdieping te zien en hoe je daar mee om kunt gaan. De film kijkt lekker weg met een lach en een traan. Herkenbaar ook. Daarom geef ik de film een 8.
Kim
Superrr film. De film gaat eigenlijk ook over plannen maken, hele slechte plannen, die vervolgens compleet mislukken. Zeker een aanrader, vooral om lekker gezellig met je familie te kijken, maar met vrienden kan natuurlijk ook prima. Bij Alles is Liefde komt aan het einde alles toch nog goed, maar in het leven gaat dat natuurlijk niet zo. In deze film blijven sommige personages alleen achter.
loading