efe34c4e2190e97d1adc625902822b13
Jay & Silent Bob Reboot online kijken / downloaden: Wanneer Jay en Silent Bob ontdekken dat er een reboot wordt gemaakt van 'Bluntman & Chronic', haasten ze zich naar Chronic-Con in Hollywood om dat te voorkomen. Onderweg lopen ze Jays ex-vriendin tegen het lijf en Jay ontdekt dat hij een dochter heeft. Die dwingt hen om haar en haar vriendinnen mee te nemen naar Hollywood, omdat ze willen figureren in de nieuwe film. Dit is de reboot van 'Jay & Silent Bob Strike Back', die de spot drijft met remakes, reboots en sequels, terwijl hij eigenlijk alle drie is. - Jay & Silent Bob Reboot
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Jay & Silent Bob Reboot
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Jay & Silent Bob Reboot

Wanneer Jay en Silent Bob ontdekken dat er een reboot wordt gemaakt van 'Bluntman & Chronic', haasten ze zich naar Chronic-Con in Hollywood om dat te voorkomen. Onderweg lopen ze Jays ex-vriendin tegen het lijf en Jay ontdekt dat hij een dochter heeft. Die dwingt hen om haar en haar vriendinnen mee te nemen naar Hollywood, omdat ze willen figureren in de nieuwe film. Dit is de reboot van 'Jay & Silent Bob Strike Back', die de spot drijft met remakes, reboots en sequels, terwijl hij eigenlijk alle drie is.
Waardering:
Acteurs: Kevin Smith, Jason Mewes, Chris Hemsworth
Categorie: Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!