Little Monsters (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Dave, een aan lager wal geraakte muzikant, geeft zich op als vrijwilliger voor het schooluitje van zijn neefje,...
Little Monsters

Little Monsters

Horror Komedie
Taal:Engels Jaar:2019 Duur:1 u 30 min

Dave, een aan lager wal geraakte muzikant, geeft zich op als vrijwilliger voor het schooluitje van zijn neefje, vooral om in de buurt te zijn van de aantrekkelijke lerares Miss Caroline. Als Dave en Caroline met de kleuterklas arriveren in een pretpark worden ze echter overvallen door een plotselinge zombie-uitbraak. Terwijl Caroline de kinderen in veiligheid brengt en afleidt met Taylor Swift liedjes, moeten Dave en de alcoholistische kleuterheld Teddy McGiggle de zombies te lijf gaan.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints Huurperiode: 2 dagen
Geef cadeau
Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Filip
Australische horror komedie die ik geslaagd kan noemen. Er zijn zombies en er zijn bloedige scenes maar er valt ook genoeg te lachen. Een aanrader.

Deze film komt ook voor in

loading