End of Watch (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Taylor en Zavala zijn twee jonge politieagenten en goede vrienden, die patrouilleren in de ruigste straten van South...
End of Watch

End of Watch

Misdaad Drama Thriller
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 44 min

Taylor en Zavala zijn twee jonge politieagenten en goede vrienden, die patrouilleren in de ruigste straten van South Central Los Angeles. De agenten leggen dagelijks hun leven in de waagschaal en worden geconfronteerd met hun huwelijk, liefde, vaderschap en de realiteit van de straten van Los Angeles, waarbij de familie wordt gedwongen de prijs te betalen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om End of Watch aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Kris
Ongelooflijk sterke politiefilm die een kijk geeft achter de schermen van wat deze mensen dagelijks te verduren krijgen. Er wordt veel gesproken over corruptie enzo, maar deze 2 helden zijn nog uit het juiste hout gesneden en hebben het hart op de juiste plaats. Aangrijpende scènes zoals het in het echte leven eraan toegaat. Hopelijk is het hier bij ons nog niet zo erg. Deze film moet je gezien hebben.

Reviews

Anoniem
Aardige film die het dagelijks leven probeert weer te geven van 2 Amerikaanse politieagenten in het harde onderwereldleven. Niet erg realistisch. Actiescènes waren ook niet erg spectaculair. Film was al met al best aardig met hier en daar leuke stukjes. Had er meer van verwacht. Het eind is ook erg open en onvoorspelbaar.
Anoniem
Vond t echt een goede politiefilm. Veel actie, boeiend verhaal en niet verkeerd om naar te kijken ;) De beelden zijn soms van een hand camera maar zijn niet storend juist meer meeslepend. Harde realiteit en geen censuur op de beelden... Moet je van houden ;) Al met al een echte aanrader!
Anoniem
Sterke politiefilm. In de film worden twee politie-agenten gevolgd in hun dagelijks werk.

Een van hen maakt een docu voor een studie, die hij in z'n vrije tijd volgt en heeft zodoende een handcamera bij zich. Door dit camerawerk zit je als kijker erg dicht op de agenten en lijkt het een soort documentaire-achtige setting. Je volgt hun dagelijks werk. De agenten zijn ook goede vrienden. Als kijker krijg je al snel sympathie voor de twee agenten.

Ze opereren in een behoorlijk gevaarlijke buurt van LA, dat geteisterd wordt door bendes. Je voelt als kijker de constante dreiging, de constante spanning dat de twee wat zal overkomen. De politie in LA opereert met units van max 2 agenten, die in een bepaald gebied opereren.

Dat maakt hen bijzonder kwetsbaar. Er kan wel versterking opgeroepen worden maar dat duurt vaak te lang. Het zijn prima en ambitieuze agenten die behoorlijk wat bendeleden arresteren en illegale praktijken blootleggen. De twee agenten vallen daardoor op en niet alleen onder hun eigen collega's..... verstikkend eind, ook qua emoties. Het absolute eind van de film is gekozen om je wat meer lucht te geven en zo de film af te sluiten. Goed geacteerd. Erg natuurgetrouw. Apart camerawerk maar daardoor zit je er wel bovenop als kijker. Daardoor krijg je snel sympathie voor de twee agenten en volg je alles op de voet.

Erg meeslepend is de film. Setting is in gang-lang in de gevaarlijke buurten van LA. Als kijker ervaar je daardoor de constante dreiging voor de twee agenten. Al met al een prima politiefilm.
Anoniem
Als de film net begint vraag je je af of je wel de juiste film gekozen hebt. MAAR dat verandert gaandeweg helemaal in fascinatie en geboeid kijken! Dit is een verhaal waar je duidelijk ziet hoe het eraan toegaat in de functie van politieagent in de wat mindere wijken van een grote Amerikaanse stad. Erg boeiend en een goede manier om aan te geven wat echte vriendschap/kameraadschap inhoudt! Een echte aanrader voor mensen die van levensechte verhalen houden!
Henk
Gewoon een goede politiefilm die eens een keer afwijkt van het gangbare. Zit een lekker tempo in, goede dialogen, geen onnodige schietpartijen waarbij niemand geraakt schijnt te kunnen worden. Aanradertje.
Dorien
Ik heb deze film ook gezien. De voorstukjes leken mijn wel goed. maar toen ik die film zag viel die me zwaar tegen. Er zit eigenlijk helemaal geen verhaal in en hij is ook niet te volgen. Ook is die heel raar op genomen: ze lopen de hele tijd met een camera. Ik raad deze film echt niemand aan.
Joyce
Ik was gewaarschuwd, desondanks toch nieuwsgierig naar de film, maar helaas. Het is een nogal rommelige opzet en de meerwaarde van dubbele beelden vind ik niet zo goed (handcamera). Er zit veel actie in, dat is de reden dat ik de moeite heb genomen om 'm af te kijken. Karakters zijn wel leuk gevonden, maar verhaal komt absoluut niet aan en is veel te onduidelijk neergezet.
Rudi
Ondanks de waarschuwingen in een aantal reviews, heb ik de film toch bekeken. De film begint nogal warrig, naarmate de film vordert ontwikkelt zich toch een verhaal. Halverwege de film lijkt het erop dat het een erg goede film wordt. Helaas is het einde nogal teleurstellend. Tevens zijn de vele dialogen tussen de hoofdpersonages nogal saai en zonder diepgang. Ondanks een aantal goede scènes, geef ik hier niet meer dan een 6 voor.
Anoniem
Het is een film over 2 agenten. In deze film kan je dus zien hoe gevaarlijk politiewerk is. En hoe drugsbendes in Amerika te werk gaan.
Anoniem
Op zich een goede film. Geeft een heel realistisch beeld van de werkzaamheden van de politie in L.A. De harde realiteit.
Ik vond de beelden echter niet altijd even duidelijk te volgen. Soms wat donker en onscherp maar dat paste wel weer in de sfeer van de film. Het einde is zeer verrassend.
Anoniem
Eenvoudige en goedkoop gemaakte film. De twee politieagenten maken verschillende gebeurtenissen mee, maar deze zijn zeker niet spectaculair te noemen.

Wel makkelijk te volgen verhaal en aan het einde een verrassing in petto. Maar zou hem geen tweede keer bekijken!
loading