NoNo, het ZigZag Kind (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nono, Het Zigzag Kind is het verhaal van de 13-jarige Nono. Zijn moeder is overleden toen hij één jaar was....
NoNo, het ZigZag Kind

NoNo, het ZigZag Kind

Familie Drama
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 1 u 31 min

Nono, Het Zigzag Kind is het verhaal van de 13-jarige Nono. Zijn moeder is overleden toen hij één jaar was. Zijn vader, inspecteur Feierberg, is 'de beste politie-inspecteur ter wereld'. Nono doet zijn best om op hem te lijken, maar raakt steeds in de problemen. Daarom stuurt zijn vader hem twee dagen voor zijn bar mitswa naar zijn oom Sjmoel om volwassen te worden. In de trein treft Nono een mysterieuze opdracht: het is zijn laatste kans om zich te bewijzen. Samen met meestercrimineel Felix Glick trekt hij naar de Franse Rivièra, op zoek naar de waarheid over zijn moeder. Zal hij achterhalen wat haar geheim is voor zijn vader hem opgespoord heeft?

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
5.1 16:9
Anoniem
Leuke en spannende film!!!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Martijn
Leuke familiefilm. Met veel fantasie gemaakt. Ik begrijp alleen niet waarom de film niet in de tegenwoordige tijd afspeelt. Hij speelt zich ergens in de jaren 60/70 af. Dat maakt het voor kinderen weer wat onwerkelijker. Verder was het een leuke film, ook voor de ouders. Leuk voor de kleine James Bonds onder ons. Prima vermaak.
Janke
Een luchtig en creatief verhaal over best een zwaar thema. NoNo gaat op zoek naar wie hij is. Hij komt daar achter door zijn eigen fantasie, eigenzinnigheid en hulp van de mensen die dichtbij hem staan te gebruiken. Hoe gaat hij om met de waarheid, die hij graag wilt weten, maar eigenlijk niet zo leuk is? Een mooie film voor kinderen van de basisschoolleeftijd en net daarboven!
loading