Batman and Robin (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Mr. Freeze wil maar één ding: Gotham City veranderen in een groot ijspaleis. Batman trekt samen met zijn vaste...
Batman and Robin

Batman and Robin

Actie
Taal: Engels Jaar: 1997 Duur: 2 u

Mr. Freeze wil maar één ding: Gotham City veranderen in een groot ijspaleis. Batman trekt samen met zijn vaste sidekick Robin ten strijde tegen dit schrikbeeld van vernietiging. Maar er dreigt nog meer gevaar: in de stad bevindt zich ook de flower-power femme fatale Poison Ivy. Zij is een schoonheid die kan doden met haar kus. Als Mr. Freeze en Poison Ivy een verbond sluiten, zetten Batman en Robin een geheim wapen in: hun stoere en heldhaftige partner Batgirl. Het Bat-trio moet alles op alles zetten om Gotham City van de ondergang te redden.

Actiescènes Teamspanningen Over-the-top Superhelden Eeuwige winter Gotham City

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Een leuke film met een hoop bekende acteurs die meedoen. De trieste rol van Arnold S. was goed. Ook George C. was weer als vanouds goed. De technische snufjes waren weer goed aanwezig. Dit was weer een ouderwetse Batman-film. Leuk! Ook onze kinderen hebben weer genoten. Het was weer een geslaagde avond.

Reviews

mario
De minst goeie van de reeks. 'k Heb hem zelfs niet uitgekeken. Maar kom, als men wervelende kleurtjes wil in een ijzige setting, dan is het best te doen.
Clooney met een masker haalt de grootste hoop van de acteerprestaties naar beneden. Misschien ben ik iets te verwend geraakt, of was een Batman-marathon er te veel aan. Alleen voor fanatici of niet-kenners.
loading