Hotel Transylvanië: Hotel Vol Monsters (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Dracula, de trotse eigenaar van hotel Transylvania, bereidt zich voor...
Hotel Transylvanië: Hotel Vol Monsters

Hotel Transylvanië: Hotel Vol Monsters

Animatie
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 1 u 28 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Dracula, de trotse eigenaar van hotel Transylvania, bereidt zich voor op de 118e verjaardag van zijn dochter Mavis. Alles gaat volgens plan en alle VIP-monsters zijn uitgenodigd. Nou ja, dat dacht hij. Jonathan, een tiener en bovenal een mens, zet voet in zijn hotel en valt als een blok voor Mavis. Maar dit laat Dracula niet zomaar gebeuren!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Hotel Transylvanië: Hotel Vol Monsters aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Sven
Mensen die van monsters houden gaan deze film geweldig vinden

Reviews

Jerry
Leuke film voor het hele gezin. Grappige griezelfilm waar je niet bang van wordt, erg gelachen.
Anoniem
De kinderen vonden het een topfilm! Termen als vet en cool kwamen regelmatig voorbij. Ze hebben er erg van genoten.
David
Supergrappig en met een diepere boodschap!
Anoniem
Aardige kinderfilm, maar de grappen zijn wat magertjes en bovendien sprak het mijn jonge kinderen niet aan. Mogelijk voor wat oudere kinderen wel een aardige film, maar om als volwassene mee te kijken, zou ik toch andere kinderfilms aanraden. De film viel mij tegen.
Jeroen
We hebben deze film gehuurd voor de kinderen (9 en 6 jaar). De film zit van begin tot einde vol grappen waar we erg om moesten lachen. Het is maar goed dat je voor 2 dagen huurt, want de dag na het huren hebben we hem nog een keer gekeken. Superleuk!
loading