Take This Waltz: Je zal maar gelukkig getrouwd zijn, je leven goed op de rit hebben en dan opeens smoorverliefd worden op je buurman. Wat doe je dan? Is het een tijdelijke bevlieging of blijkt de buurman eigenlijk je grote liefde te zijn? Dit is het dilemma van Margot, 28 jaar. Om tot een goede beslissing te komen besluit ze haar buurman Daniel beter te leren kennen, wat volgt is een hete en hitsige zomer. Margot leert zichzelf beter kennen maar of ze de juiste keuzes in haar leven maakt...?
×
Take This Waltz
Je zal maar gelukkig getrouwd zijn, je leven goed op de rit hebben en dan opeens smoorverliefd worden op je buurman. Wat doe je dan? Is het een tijdelijke bevlieging of blijkt de buurman eigenlijk je grote liefde te zijn? Dit is het dilemma van Margot, 28 jaar. Om tot een goede beslissing te komen besluit ze haar buurman Daniel beter te leren kennen, wat volgt is een hete en hitsige zomer. Margot leert zichzelf beter kennen maar of ze de juiste keuzes in haar leven maakt...?
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (3)Take This Waltz
Geschreven door: Jj
   24-04-2013
Terwijl de trailer van deze film grappig en snel is, is de film zelf vrij zwaarmoedig en langzaam. Vanaf het begin is duidelijk dat Margot in een moeilijke situatie komt: blijft ze bij haar man, door wie ze zich regelmatig afgewezen voelt maar die ook haar beste vriend is, of gaat ze voor de onbekende, spannende buurman?
Geschreven door: Anoniem
   10-04-2013
Bij het starten van deze film had ik hoge verwachtingen, heerlijk een avondje zwijmelen op de bank... Helaas viel dit zwaar tegen. Het verhaal was saai en ik vond het een vreemde soort van humor. Jammer... men had veel meer uit deze film kunnen halen.
Geschreven door: Marvin
   21-03-2013
Bij deze film had ik hoge verwachtingen na de trailer gezien te hebben. Maar uiteindelijk viel hij wat tegen. Het verhaal is herkenbaar, maar had in de film meer uitgediept kunnen worden. Nu blijft het een oppervlakkig alledaagse roddel. Acteerprestaties zijn redelijk, maar houden het verhaal niet overeind. Mooie film maar geen hoogstandje.
Schrijf zelf een review