Bait (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Net als een gewapende man in een supermarkt in een Australisch kustplaatsje een overval pleegt, dondert er een vernietigende...
Bait

Bait

Thriller
5.93 Taal:Engels Jaar:2012 Duur:1 u 29 min

Net als een gewapende man in een supermarkt in een Australisch kustplaatsje een overval pleegt, dondert er een vernietigende tsunami over het stadje die alles op zijn pad verzwelgt. Doodsbang proberen de overlevenden op de stellingen van de ondergelopen winkel te klauteren. De paniek neemt toe als het water de elektriciteitskabels begint te bereiken. En alsof dat allemaal niet erg genoeg is, blijken er bloeddorstige haaien met het zeewater te zijn meegevoerd.

NL Stereo 16:9

Reviews (15)

5.93/10.0
5
Rene
10-09-2013
Een redelijke film met de nodige actie. Een verhaallijn die eenvoudig is en daardoor wel klopt. Een matige film die het moet hebben van actie en nogal beperkte special effects.
Overigens leuk gevonden: na een tsunami overleven een aantal mensen de enorme watersnood. Daaronder degenen die net voor de ramp een supermarkt overvielen. Deze bankrovers zijn een duo van een echte slechterik en een man die eigenlijk wel een goede inborst heeft. Tijdens de overval schiet de echte boef een vrouw dood. Echt overtuigen doet de film echter niet. De 3D effecten zijn redelijk voorspelbaar en matig uitgevoerd.
Een film om even te ontspannen, maar je zult er niet vaak aan terugdenken.
8
Jolanda
21-05-2013
Leuke Film, Best spannend. Alles zat er wel in.
Spanning, Humor, Actie, beetje Romantiek.
Gekeken met mijn twee oudste kinderen van 11 en 9.
9
Sandra
11-05-2013
Deze film is een absolute aanrader! Hij is spannend, verrassend, eng, maar vooral levensecht. Ik hoop dat hier zeker een vervolg op komt. Je zit in de film van het begin tot het eind. De haai is zo levensecht dat je er echt in gelooft.
7
Ries
03-05-2013
Deze film met zoon van 14 en dochter van 11 bekeken.
Zelfs mijn dochter van 11 vond hem niet echt eng, omdat alles wat nep lijkt. Maar dat neemt niet weg dat wij het een zeer aardige film vonden. De spanning vonden wij grappig opgebouwd want bij elke rimpeling van het water denk je al dat er een haai is. Inderdaad is de romantiek in deze film ver te zoeken, maar dat lijkt ons vrij logisch. Gewoon verstand op nul en genieten.
7
Freek
25-03-2013
Ik heb deze film met mijn zoon gekeken van 12 jaar. Wij vonden het allebei een heel aardig filmpje. Hij was best spannend. Geen top film, sommige stukken waren niet helemaal logisch, maar het idee erachter is wel leuk. Beetje humor, niet zo'n beste romantiek, maar wel spannend. Het einde kwam een beetje abrupt en was zeker Amerikaans.
4
Anoniem
10-03-2013
Beste mensen,
Het spijt me maar het is echt een bagger film. Slecht gespeeld en het verhaal klopt gewoon niet.
Gewoon niet huren.
7
Nicolette
09-03-2013
Heb je eens geen zin in een avond met zang- en danstalentenjachten, dan is deze film een aanrader. Superspannend. Een beetje nep, maar dat zorgde weer voor een beetje humor.
7
Saskia
13-02-2013
De verhaallijn was zoals ik verwacht had. Een lekker onderuit op de bank film, waar je niet teveel bij na hoeft te denken. De film was spannender dan ik dacht, met toch soms onverwachte momenten.
7
Irma
10-02-2013
Ik wou deze film eigenlijk niet kijken door de reacties maar ik heb de film toch gehuurd. De film heb ik in 3D gezien en ik vond het een leuke film. Een paar neppe scènes waar je ff doorheen moet kijken, maar voor de rest was het verhaal spannend. Ik vond de film ook niet voorspelbaar. Vergeleken met andere haaienfilms verdient deze zeker een 7.
8
Nicole
06-02-2013
Ik heb deze film niet gezien via meJane.com, maar ik wilde toch mijn mening geven. Moet eerlijk zeggen dat toen ik info en reviews over deze film gelezen had ik niet te veel moest verwachten, maar tot mijn verbazing veel het reuze mee. Er zijn inderdaad een paar kleine scènes die ietsjes nep overkomen, maar dat maakt de gehele film in zijn totaal weer helemaal goed, want er zitten ook keigoede scènes in. In Bait kom je ook bijna alles tegen, o.a. humor, actie, spanning, horror en liefde. Ook dat deze film zich in een kleine ruimte afspeelt maakt de film er niet minder om. Xavier Samuel als Josh zet een goede en sterke rol neer (de hele cast is best goed). Al met al zeker de moeite waard om deze film Bait te kijken, en... smaken blijven (gelukkig) verschillen!! Ik vind de waardering van 1,5 ster echt te weinig?!
5
Anoniem
05-02-2013
Na het lezen van de reviews vond ik de film erg tegenvallen. De effecten zien er vaak erg nepperig uit. Het is ook erg veel van hetzelfde. Na de Tsunami speelt de hele film zich af binnen de winkel, er zwemt een haai rond die af en toe een mens opeet. En men doet pogingen om de winkel te verlaten. In het begin lijkt de film erg spannend en afwisselend, maar later gaat dit erg snel vervelen.
8
Amber
02-02-2013
Ingrediënten voor een 'Jaws' in een nieuw jasje: Neem een paar ge-sunsprayde jongelui, twee boefjes, een lief klein hondje, een mespuntje 'Final Destination'. Gooi er dan een tsunami overheen en laat er een Big, Hungry pissed off shark op los en je hebt een 'killer' van een film! En omdat we toch al weten waar deze film op uitdraait: met het hondje komt alles goed!
Dikke 8! Maar je moet wel van dit soort films houden.
8
Kylie
29-01-2013
Bait vind ik geen nep film er zit actie in en dat vind ik juist zo goed van deze film. Het zit een spannende verhaal in. In het begin van de film is het al spannend door de overval die de mannen plegen. En daarna komt er ook actie in voor. Deze film raad ik je aan, het is het huren waard!
8
Chantal
27-01-2013
Zelfs op mijn laptop lijkt het net of een aantal dingen op je af komt, waardoor je wel schrikt. De film zelf is niet fantastisch, maar wel Gaaf met een hoofdletter. Ik wilde deze film een 7,5 geven, maar dat kan niet. Ik vind een 7 weer te weinig, dus vandaar de wel verdiende 8!
2
Anoniem
15-01-2013
Lang niet meer zo'n slechte film gezien...
loading