43baa6762fa81bb43b39c62553b2970d
Bait online kijken / downloaden: Net als een gewapende man in een supermarkt in een Australisch kustplaatsje een overval pleegt, dondert er een vernietigende tsunami over het stadje die alles op zijn pad verzwelgt. Doodsbang proberen de overlevenden op de stellingen van de ondergelopen winkel te klauteren. De paniek neemt toe als het water de elektriciteitskabels begint te bereiken. En alsof dat allemaal niet erg genoeg is, blijken er bloeddorstige haaien met het zeewater te zijn meegevoerd. - Bait
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Bait

Net als een gewapende man in een supermarkt in een Australisch kustplaatsje een overval pleegt, dondert er een vernietigende tsunami over het stadje die alles op zijn pad verzwelgt. Doodsbang proberen de overlevenden op de stellingen van de ondergelopen winkel te klauteren. De paniek neemt toe als het water de elektriciteitskabels begint te bereiken. En alsof dat allemaal niet erg genoeg is, blijken er bloeddorstige haaien met het zeewater te zijn meegevoerd.
Waardering:
Acteurs: Xavier Samuel, Richard Brancatisano, Phoebe Tonkin, Sharni Vinson
Categorie: Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!