So Long, My Son online kijken / downloaden: Twee gezinnen groeien vanaf de jaren '80 samen op tijdens de revolutionaire hervormingen in China. Hun wegen scheiden na het verlies van een kind. Te midden van een land in ontwikkeling blijken families, vriendschappen en het lot ook aan veranderingen onderhevig te zijn. Hoewel beide gezinnen uit elkaar zijn gegroeid, is hun zoektocht naar de waarheid en drang naar verwerking van de tragedie altijd hetzelfde gebleven. Soms kan het echter een leven lang duren voordat men klaar is om vaarwel te zeggen. - So Long, My Son
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
So Long, My Son
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

So Long, My Son

Twee gezinnen groeien vanaf de jaren '80 samen op tijdens de revolutionaire hervormingen in China. Hun wegen scheiden na het verlies van een kind. Te midden van een land in ontwikkeling blijken families, vriendschappen en het lot ook aan veranderingen onderhevig te zijn. Hoewel beide gezinnen uit elkaar zijn gegroeid, is hun zoektocht naar de waarheid en drang naar verwerking van de tragedie altijd hetzelfde gebleven. Soms kan het echter een leven lang duren voordat men klaar is om vaarwel te zeggen.
Waardering:
Acteurs: Wang Jingchun, Yong Mei, Ai Liya
Categorie: Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!