Buurman en Buurman 01 Klussen er op Los!: NEDERLANDS GESPROKEN. Timmerend, zagend en borend maken deze twee doe-het-zelvende buurmannen hun eigen huis onveilig. Geen probleem is voor hen te groot. Samen bedenken ze overal een oplossing voor. Een kapotte kachel? Dan wordt het toch gewoon een open haard? De houten vloer boenen? Buurman en Buurman maken er gewoon een wedstrijd van... Ze blijven altijd optimistisch, dat is hun kracht? A JE TO!
×
Buurman en Buurman 01 Klussen er op Los!
NEDERLANDS GESPROKEN. Timmerend, zagend en borend maken deze twee doe-het-zelvende buurmannen hun eigen huis onveilig. Geen probleem is voor hen te groot. Samen bedenken ze overal een oplossing voor. Een kapotte kachel? Dan wordt het toch gewoon een open haard? De houten vloer boenen? Buurman en Buurman maken er gewoon een wedstrijd van... Ze blijven altijd optimistisch, dat is hun kracht? A JE TO!
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 4:3
×
Reviews (2)Buurman en Buurman 01 Klussen er op Los!
Geschreven door: Anoniem
   09-11-2013
Iedereen van 30 jaar en ouder kent Buurman & Buurman. Is dat niet zo, dan is de jeugd doorgebracht onder een steen. Deze ontzettend grappige en vrolijke 'kinder'-animatieserie geschreven en gemaakt in TsjechiŽ verovert knap de harten van jong en oud. Blijft over 100 jaar nog geweldig! A je to!
Geschreven door: Mark
   19-01-2013
Leuke film.
Schrijf zelf een review
loading