Being Flynn (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tijdens zijn werk als vrijwilliger bij een daklozenopvang komt Nick (Dano) onverwachts oog in oog te staan met zijn...
Being Flynn

Being Flynn

Drama
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 37 min

Tijdens zijn werk als vrijwilliger bij een daklozenopvang komt Nick (Dano) onverwachts oog in oog te staan met zijn vader, die hij sinds zijn jeugd niet meer heeft gezien. Jonathan Flynn (De Niro) rekent zich tot één van de grootste auteurs uit de Amerikaanse geschiedenis, naast Mark Twain en J.D. Salinger. In werkelijkheid heeft hij in Nicks jeugd in de gevangenis gezeten, kon hij zijn appartement niet meer betalen, heeft allerlei rottige baantjes en leidt een eenzaam bestaan. Nick Flynn is aspirant-schrijver en wordt er door deze ontmoeting op gewezen dat hij toch meer op zijn vader lijkt dan hij dacht of misschien zou willen. Is hij gedoemd om een mislukking te zijn zoals zijn vader, zoals Nick zich telkens afvraagt, of kan hij nog wat leren van deze man die sinds achttien jaar uit zijn leven is? Gebaseerd op het ware levensverhaal van Nick Flynn, die zijn vader tegenkwam in een daklozenopvang en zo geïnspireerd werd tot het schrijven van 'Another Bullshit Night in Suck City'.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Being Flynn aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Prachtige film.

Reviews

Sharon
Director Paul Weitz, zelf zoon van een schrijver, verfilmd het leven van een opgroeiende jongen die worstelt met vragen over zijn afkomst. Nadat hij oog in oog staat met de in zijn jeugd ontbrekende vader (De Niro), komen daar vragen over een onzekere toekomst bij. Wordt hij net als zijn ouders? Houdt hij zichzelf op de rit? Deze mooi verfilmde comming of age is zeker geen feel good movie, het scheept je op met een onderbuikgevoel waar je aan terug blijft denken. De iets wat ijdele De Niro - hoe vaak zien we een goed gevoede zwerver? - zet evengoed acteerwerk neer dat je raakt. Een boekverfilming die je gezien mag hebben.
loading