Bassie en Adriaan op Reis Door Amerika - Deel 1 Curacao: Bassie en Adriaan hebben alle pakjes gevonden en zijn de boeven steeds te slim af geweest. Wat Bassie en Adriaan niet weten, is dat de Baron een gemeen plan heeft bedacht om Bassie en Adriaan opnieuw in de val te laten lopen. Samen met B100 en Handige Harry lokt de Baron onze vrienden naar Curaçao om daar met ze te kunnen afrekenen. Op Curaçao beleven ze spannende avonturen, waarin ook de oude bekende Vlugge Japie een belangrijke rol speelt.
1994

Bassie en Adriaan op Reis Door Amerika - Deel 1 Curacao

Bekijk reviews (0)
71 min Taal: Nederlands | Geluid: Stereo Beeldformaat: 16:9
Kids Bassie en Adriaan hebben alle pakjes gevonden en zijn de boeven steeds te slim af geweest. Wat Bassie en Adriaan niet weten, is dat de Baron een gemeen plan heeft bedacht om Bassie en Adriaan opnieuw in de val te laten lopen. Samen met B100 en... meer filminformatie
Ook op:
Kijk voor: €2,99 of 6 Moviepoints
Huurperiode: 2 dagen
Geef cadeau
×
Bassie en Adriaan op Reis Door Amerika - Deel 1 Curacao
Bassie en Adriaan hebben alle pakjes gevonden en zijn de boeven steeds te slim af geweest. Wat Bassie en Adriaan niet weten, is dat de Baron een gemeen plan heeft bedacht om Bassie en Adriaan opnieuw in de val te laten lopen. Samen met B100 en Handige Harry lokt de Baron onze vrienden naar Curaçao om daar met ze te kunnen afrekenen. Op Curaçao beleven ze spannende avonturen, waarin ook de oude bekende Vlugge Japie een belangrijke rol speelt.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland
×
Reviews (0)Bassie en Adriaan op Reis Door Amerika - Deel 1 Curacao

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

Schrijf zelf een review
loading