Godzilla: King of the Monsters (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De leden van het cryptozoölogische instituut 'Monarch' nemen het op tegen immens grote...
Godzilla: King of the Monsters

Godzilla: King of the Monsters

Actie
Taal: Engels Jaar: 2019 Duur: 2 u 6 min

De leden van het cryptozoölogische instituut 'Monarch' nemen het op tegen immens grote monsters, waaronder de machtige Godzilla, die in botsing komt met Mothra, Rodan en zijn grootste aartsvijand: de driekoppige koning Ghidorah. Wanneer deze eeuwenoude monsters - waarvan werd gedacht dat het enkel mythische wezens waren - weer opstaan, strijden ze allemaal om de macht, waardoor het bestaan van de mensheid in gevaar komt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Godzilla: King of the Monsters aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL 5.1 16:9
Nicole
Waanzinnige film. De visuele en speciale effecten zijn erg goed, overtuigend, en geeft waanzinnige beelden. Een streling voor het oog. Vooral de Titans, de gigantische monsters waaronder Godzilla zijn zo goed en indrukwekkend wat de film naar een hoogte punt tilt. De fam. Russell (dr.Mark, dr. Emma en dochter Madison alias acteurs: Kyle Chandler , Vera Farmiga , Millie Bobby Brown de hoofdrolspelers, vertolken een goede rol. Ze gaan weer de strijd aan tegen de Titans om de mensheid te redden. Emma daarentegen geloofd in eerste intstantie in iets anders, waarna ze haar fout inziet. Super film.
loading