Mademoiselle de Joncquières online kijken / downloaden: In het Frankrijk van de 18e eeuw heeft de rokkenjager Markies des Arcis zijn zinnen gezet op de aantrekkelijke weduwe Madame de La Pommeraye. Alhoewel ze hem lang kan weerstaan, geeft ze uiteindelijk toe aan haar verlangen. Na een aantal jaar van geluk is de Markies de romance beu. Gek van verdriet zint Madame de La Pommeraye op revanche en ze schakelt de hulp in van Mademoiselle de Joncquières, een mysterieuze jongedame. Madame de La Pommeraye verliest echter de controle over haar heimelijke plannen en de uitkomst is onvoorzien. - Mademoiselle de Joncquières
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Mademoiselle de Joncquières
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Mademoiselle de Joncquières

In het Frankrijk van de 18e eeuw heeft de rokkenjager Markies des Arcis zijn zinnen gezet op de aantrekkelijke weduwe Madame de La Pommeraye. Alhoewel ze hem lang kan weerstaan, geeft ze uiteindelijk toe aan haar verlangen. Na een aantal jaar van geluk is de Markies de romance beu. Gek van verdriet zint Madame de La Pommeraye op revanche en ze schakelt de hulp in van Mademoiselle de Joncquières, een mysterieuze jongedame. Madame de La Pommeraye verliest echter de controle over haar heimelijke plannen en de uitkomst is onvoorzien.
Waardering:
Acteurs: Cécile de France, Edouard Baer, Alice Isaaz
Categorie: Drama
Arthouse

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!