Batman vs Teenage Mutant Ninja Turtles: Wanneer een nieuwe dreiging in Gotham City alle experimentele technologie begint te stelen, staat Batman klaar om in te grijpen. Maar de zaak heeft ook de aandacht getrokken van een team krijgers onder de grond: de Teenage Mutant Ninja Turtles. Leider Leonardo en zijn broers, de slimme Donatello, onbevreesde Raphael en humoristische Michelangelo, zijn mysterieuze martialartsvechters die het pad van de Dark Knight zullen kruisen.
2019

Batman vs Teenage Mutant Ninja Turtles

Bekijk reviews (0)
83 min Ondertiteling: Nederlands Taal: Engels | Geluid: Stereo Beeldformaat: 16:9
Animatie Kids Wanneer een nieuwe dreiging in Gotham City alle experimentele technologie begint te stelen, staat Batman klaar om in te grijpen. Maar de zaak heeft ook de aandacht getrokken van een team krijgers onder de grond: de Teenage Mutant Ninja Turtles.... meer filminformatie
Regisseur: Jake Castorena

Ook op:
Beschikbaar t/m: 30 april 2021
Kijk voor: €2,99 of 6 Moviepoints
Huurperiode: 2 dagen
Trailer Geef cadeau
×
Batman vs Teenage Mutant Ninja Turtles
Wanneer een nieuwe dreiging in Gotham City alle experimentele technologie begint te stelen, staat Batman klaar om in te grijpen. Maar de zaak heeft ook de aandacht getrokken van een team krijgers onder de grond: de Teenage Mutant Ninja Turtles. Leider Leonardo en zijn broers, de slimme Donatello, onbevreesde Raphael en humoristische Michelangelo, zijn mysterieuze martialartsvechters die het pad van de Dark Knight zullen kruisen.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (0)Batman vs Teenage Mutant Ninja Turtles

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

Schrijf zelf een review
loading