The Romantics (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Zeven vrienden komen bij elkaar op een bruiloft. Dingen lopen uit de hand omdat het bruidsmeisje en beste vriendin...
The Romantics

The Romantics

Drama Romantische Komedie Komedie
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 33 min

Zeven vrienden komen bij elkaar op een bruiloft. Dingen lopen uit de hand omdat het bruidsmeisje en beste vriendin van de bruid iets te close is geweest met de bruidegom. Een jarenlange rivaliteit tussen de twee vriendinnen komt tot uitbarsting.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Romantics aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Sophia
Erg jammer dat zo'n geweldige cast niet de film uit het slob kan trekken, het zijn toch niet de minste die deelnemen aan dit drama, Kate Holmes bijvoorbeeld. Het is een drama en zo voelt het ook. Het kijken zeker wel waard, heb hem zelf ook gezien, maar toch zou het verhaal beter gefilmd kunnen worden.

Reviews

Carmen
Jammer, dat is het eerste woord dat in me opkomt bij deze film. Het idee was goed bedacht, alleen het verhaal bleef veel te oppervlakkig. De grootste teleurstelling was nog wel het open einde van de film, hierdoor was het gevoel helemaal dat ik niks over de personages te weten ben gekomen. Het acteerwerk was allemaal wel oke, maar ik zit met nog zo veel vragen over hoe het nu verder gaat. Een pluspuntje van deze film was toch Josh Duhamel, maar dat is natuurlijk een persoonlijke voorkeur. Deze film krijgt van mij een vier voor de vragen waar ik nog mee zit.
Anoniem
Ik ben afgegaan op de trailer waarin ik goede acteurs zag, maar de film zelf viel wat tegen. Je blijft toch kijken omdat je wilt weten hoe die afloopt, dus een mager zesje voor deze film. Er zit weinig actie en diepgang in, maar is ontspannend voor een avond met je vriendinnen.
Kris
Toen ik de trailer zag, dacht ik: wauw, deze film wil ik zeker zien. Katie Holmes doet mee, een geweldige actrice, en die acteur van het feuilleton Las Vegas. Het was mooi, maar niet om te zeggen fantastisch. Het bleef allemaal een beetje oppervlakkig. Ook het open einde was een afknapper, jammer.
astrid
Deze film was een leuke komedie, maar het verhaal zelf heeft weinig inhoud. Het is een ontspannende avondfilm waarbij je wel goed kan lachen. Een echte hoogvlieger vind ik het echter niet.
loading