The Human Centipede (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. WAARSCHUWING: Deze film bevat zeer gewelddadige en shockerende beelden! Twee Amerikaanse meiden trekken door...
The Human Centipede

The Human Centipede

Horror
Taal: Engels Jaar: 2009 Duur: 1 u 28 min

WAARSCHUWING: Deze film bevat zeer gewelddadige en shockerende beelden! Twee Amerikaanse meiden trekken door Europa. Op zoek naar een nachtclub in Duitsland, belandt het tweetal met pech langs de weg. De meiden zoeken hulp in een afgelegen villa. Eigenaar dokter Heiter wil de dames maar wat graag helpen, al heeft hij geen al te nobele motieven. Deze chirurg wil namelijk een Siamese drieling maken: drie lichamen aan elkaar verbonden, de creatie van de 'the human centipede'....

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Human Centipede aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Een echte aanrader voor de B-horror liefhebber! Matig acteerwerk met uitzondering van de dokter en de Japanner. Maar wat een bizar resultaat. Topper in dit genre wat mij betreft. De film is pas op een derde waar andere horrors eindigen... Je weet eigenlijk niet of je nog verder zou moeten kijken, maar het blijft toch boeien. Knap gedaan dus!

Reviews

Patricia
In tegenstelling tot wat ik hier onder lees vind ik het einde helemaal niet spectaculair en had hier veel meer van verwacht. Ook vind ik de film een beetje traag op gang komen. Viel echt tegen en geef het een 6. Wie verzint zoiets? In het begin denk je: nou wel een aardige film, maar als snel blijkt het tegendeel waar te zijn.
Anoniem
Of je wil of niet... Naar deze film blijf je geboeid kijken van het begin tot het eind. Je blijft benieuwd hoe het gaat aflopen en die spanningsboog blijft ook zeer hoog tot het einde. Ook de hoofdrolspeler, de arts, acteert zeer zeer goed! Voor de echte horrorliefhebbers is dit een cadeautje!
Tom
De film boeit vanaf het begin en is zeker de eerste 20 tot 25 minuten spannend en realistisch. Daarna slaat de morbide fantasie van de filmmaker behoorlijk op hol en wordt het een verhaal uit het brein van een zieke geest. Film blijft desondanks toch boeien en is makkelijk tot het eind uit te zitten. Je moet wel een beetje sterke maag hebben. Veel kijkplezier.
Rob
Heerlijke cult horror film die nergens echt goed wordt maar wel blijft boeien. Het acteerwerk is beneden de maat, het verhaal wordt niet uitgewerkt maar toch wil je weten hoe het afloopt. Absoluut een leuke film voor mensen die het B-film horror genre een warm hart toedragen.
Anoniem
Vermakelijke film. Het begin is erg spannend. Leuk detail is dat de film in Nederland begint. Het einde van de film is wat over de top maar je blijft er naar kijken omdat je benieuwd bent naar de afloop. Film beoordeelt met een een 7. Als je van een originele en spannende film houdt, is dit een aanrader
Erwin
Er was veel over gesproken dat dit een gruwelijke film zou zijn. Nou het idee is misschien niet zo fris, maar zoveel zie je niet. Ik vond de film zwaar tegenvallen.
loading