Mission Impossible 4: Ghost Protocol: Geheim agent Ethan Hunt werkt voor de IMF. Zijn eenheid is beschuldigd van betrokkenheid bij een terroristische aanslag en wordt daarom opgeheven. Hunt weigert dit te accepteren. Samen met zijn team gaat hij undercover om de echte dader te vinden. Dit blijkt nucleair strateeg Kurt Hendricks te zijn, die een kernoorlog wil veroorzaken. Het team is volledig op zichzelf aangewezen, waardoor het bijna onmogelijk is om Hendricks tegen te houden.
×
Mission Impossible 4: Ghost Protocol
Geheim agent Ethan Hunt werkt voor de IMF. Zijn eenheid is beschuldigd van betrokkenheid bij een terroristische aanslag en wordt daarom opgeheven. Hunt weigert dit te accepteren. Samen met zijn team gaat hij undercover om de echte dader te vinden. Dit blijkt nucleair strateeg Kurt Hendricks te zijn, die een kernoorlog wil veroorzaken. Het team is volledig op zichzelf aangewezen, waardoor het bijna onmogelijk is om Hendricks tegen te houden.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: België
×
Reviews (32)Mission Impossible 4: Ghost Protocol
Geschreven door: Ashna
   14-09-2014
Doet alles wat je moet verwachten van een Mission Impossible film.Is veruit de beste van de reeks!Vette actie en top werk van de cast.Sommige grapjes waren een beetje lame.De film heeft geen hele bijzondere schurk, maar toch vind ik hem wel goed voor deze film.Geweldige soundtrack!Het voegt wel wat toe aan de film!Van mij mogen er nog meer komen, deze reeks wordt alsmaar beter. Van mij krijgt ie een 8
Geschreven door: Rogier
   24-08-2012
Toch knap hoe ze al die delen spannend weten te houden. Ik heb best op het puntje van mijn stoel gezeten tijdens deze film. Om een pijnlijk puntje voor de Bond-addicts aan te halen: Mission Impossible zit er niet ver meer vandaan!
Geschreven door: Anoniem
   13-08-2012
Geweldig vervolg op de voorgaande drie Mission Impossible films. Zinderende actie op toffe locaties in mooie steden. Verveelt geen minuut. Verhaal zit goed in elkaar en de personages zijn absoluut geloofwaardig. Met de openingsscène zit je gelijk in de film met actie, humor en liefde. De actie overheerst uiteraard en daar draait de film om. Een echte aanrader!
Geschreven door: Jacquo
   27-07-2012
Geweldige, actievolle film met veel technische hoogstandjes! Tom Cruise is a hero ;)
Geschreven door: Leon
   24-07-2012
Bij een aantal scènes kreeg ik acuut hoogtevrees omdat het zo goed in beeld was gebracht, dat ik dacht dat ik zelf aan het hoogste flatgebouw ter wereld hing. Dit deel van MI is perfect in de lijn met de vorige delen, en echt geweldig goed. Het falen van een aantal spullen, en het mislopen van allerlei plannen maakt het enorm spannend en behoorlijk realistisch. Geen supersonische snufjes die onze held overal uit redden, maar krankzinnige oplossingen in het heetst van de strijd die maar net goed gaan. Dit maakt dit deel tot een supergoed en spannend vervolg.
Geschreven door: Tino
   18-07-2012
Mooie actiefilm, die zich op mooie locaties afspeelt. Interessante technieken die gebruikt worden, ook de futuristische BMW met gps in de ruit geprojecteerd vond ik tof gevonden, maar wellicht allemaal zaken die we binnen 25 jaar gewoon zullen vinden. Juist hierdoor vind ik de films van Mission Impossible zalig om te zien! Wacht al op de volgende !
Geschreven door: Amber
   15-07-2012
Tja, wat zal ik zeggen. Gewoon een razend spannende film. Met name de scène op het Dubai hotel, hoe Tommy met zijn 'Spider-man-handschoentjes' 130 meter hoog aan de ramen blijft plakken! Je denkt dat je al zo'n beetje alles gezien hebt en toch overtreft deze film weer alle stunts van andere actiefilms. En Tom Cruise ziet er nog steeds super uit voor een man van bijna 50!!!! Een van de beste actiefilms van 2012!
Geschreven door: Gert
   15-07-2012
Als je van actie houdt dan zit je bij deze film gebeiteld. Vooral de scène in de wolkenkrabber in Dubai is spectaculair. Er zit veel vaart in de film maar de verhaallijn vind ik nogal magertjes. Als actiefilm geslaagd. Nu maar wachten op deel 5.
Geschreven door: gerline
   12-07-2012
Wow deze Impossible Mission is het kijken waard! Wat een geweldige acties zitten erin verwerkt en wat een mooi verhaalplot! De hele film blijf je geboeid kijken, want het blijft spannend wat er gaat gebeuren. Een mooie afwisseling van spanning, humor en actie! Wat een mooie man blijft Tom ook! Ik geef de film daarom ook een 9!!
Geschreven door: Anoniem
   11-07-2012
Mission Impossible 4 Ghost Protocol was echt weer een topper. Tom Cruise, wederom speelde hij zijn rol geweldig. De spanning wordt goed opgebouwd. Het is een film vol hoogstandjes en dus een echte aanrader. Ze doen vele landen aan om de missie te volbrengen die hen wordt opgedragen. Ik zou zeggen ga kijken en geniet van deze film.
Geschreven door: René
   11-07-2012
Mission Impossible 4: Ghost Protocol was wederom een goede film! Hij voldeed absoluut aan de verwachtingen. De special effects/actie en dergelijke waren absoluut goed en de verhaallijn lekker vlot. Vorige deel vond ik wel beter qua verhaal maar neemt niet weg dat het een film is die je veel kijkplezier geeft! De actie in/op hotel in Dubai was over de top maar zeker waanzinnig. Ga hem zeker zien!
Geschreven door: Anoniem
   08-07-2012
Mission Impossible is een erg mooie film qua graphics en speciall effects. Niet echt een verassing als je de vorige delen hebt gezien natuurlijk. Goede acteurs en af en toe wat leuke humor tussendoor. Als je van actiefilms houdt is dit zeker een leuke aanrader.
Geschreven door: Alexander
   08-07-2012
'Mission Impossible - Ghost Protocol' is een co-productie van de Verenigde Staten van Amerika en de Verenigde Arabische Emiraten (kom je niet zo vaak tegen!) en werd geregisseerd door Brad Bird, die tot nu toe vooral bekend is van animatiefilms. De film is erg spannend en bijzonder onderhoudend. Tom Cruise levert weer een puike prestatie. Het verhaal is lekker meeslepend, het tempo zit perfect, het scenario is knap, het vleugje humor is zeer leuk, de internationale locaties werden voorbeeldig uitgekozen, de actiescènes zien er geloofwaardig uit, het acteren is geslaagd, de speciale effecten zijn efficiënt, de stunts zijn ongelooflijk,... Een aanrader voor iedereen die van spanning, actie en avontuur houdt!
Geschreven door: Bram
   02-07-2012
Alweer een geslaagde opvolger van de gekende remake. De film komt zeker zijn verwachtingen na en is in zijn genre een aanrader. Hoop niet een grootse film te zien met diepgang en meerwaarde, maar laat je gewoon meeslepen in een daverende rollercoaster.
Geschreven door: liang
   29-06-2012
Prima kijkvoer, onderhoudend, vaak zeer onwaarschijnlijk, maar dat is ook precies wat je van deze film verwacht
Geschreven door: Sandra
   24-06-2012
Het was wederom weer een gave film met goeie acteurs en alle Mission Impossibles zijn leuk, spannend en vol actie. Was zeker weer de moeite waard om te kijken, we hebben twee uur aan de tv gekluisterd gezeten, dus laat deel 5 tot en met 10 ook maar komen, dan zitten wij wederom weer te kijken!!!
Geschreven door: Anoniem
   20-06-2012
Ondanks dat is het vierde deel is van MI, wederom twee uur aan de tv geplakt gezeten en vol spanning zitten kijken. De film is enigszins voorspelbaar op de 'spannende' momenten, maar door de moderne technieken die gebruikt worden, vonden wij het weer heerlijk om naar te kijken. Hopelijk komt er gewoon weer een vervolg op, benieuwd of Tom Cruise dan weer de hoofdrol speelt. MI4 = echt een aanrader!
Geschreven door: Ron
   06-06-2012
Een vrij doorzichtige en weinig verrassende verhaallijn, maar daardoor kijkt het wel lekker weg. Het feit dat er iets meer humor in zit (subtiel, niet overdreven) vind ik persoonlijk wel een prettige toevoeging.
Geschreven door: Anoniem
   04-06-2012
Een spannende actiefilm zoals je van Mission Impossible mag verwachten. De verhaallijn is niet verrassend, echter wel een een goed aangemeten nieuw jasje. De personen die verschillende lagen in een film zoeken waarbij je enige hersenactiviteit nodig hebt, kunnen beter een andere film kiezen aangezien het verloop nogal voorspelbaar is!
Geschreven door: Reza
   03-06-2012
Normaliter worden vervolgfilms steeds slechter, dit is niet het geval bij Mission Impossible. Tom Cruise gaat wederom in dit vervolgverhaal weer helemaal los. Spanning en sensatie, maar ook actie en de nodige dosis humor ontbreken niet in dit vierde deel. Ga er maar weer eens lekker voor zitten met de nootjes en chips in de aanslag.
Geschreven door: Anoniem
   21-05-2012
Mission Impossible meets James Bond. Leuke actiefilm met de nodige humor, die voor een luchtige kijkervaring zorgt. Mooi eind dat de hoofdpersoon karakter geeft. Ik kijk uit naar deel 5.
Geschreven door: jasper
   20-05-2012
Geen geweldige film, maar staat toch garant voor een vermakelijke tijd, er zijn slechtere films gemaakt. Tom Cruise begint wel zo langzamerhand te oud te worden voor dit soort rollen.
Geschreven door: Nicole
   18-05-2012
De Mission Impossible films (4 films) zijn gebaseerd op een gelijknamige tv serie uit de jaren 1970. Ook deze film, deel 4, is weer waanzinnig goed en ik vond het de beste tot nu toe. Je kunt ook duidelijk zien dat de technologie steeds beter en beter wordt, de special en visual effect zijn weer perfect, net zoals de stunt- en actiescènes. Wat ook erg mooi is om te zien, is dat de film zich in verschillende landen afspeelt: Dubai, Prague, Moscow, Mumbai, Bengaluru en Vancouver. In Dubai heeft Tom Cruise zelf de stunt gedaan aan de buitenkant van de Burj-Khalifa toren (de hoogste wolkenkrabber). Ook deze keer moet Ethan Hunt (Tom Cruise) weer op een onmogelijke missie met zijn IMF team, waarbij ze Kurt Hendricks moeten onderscheppen en zorgen dat hij de Russische lanceercodes niet in handen krijgt. Maar nadat dit mislukt moeten ze van alles weer verzinnen om hem te stoppen. Ethan Hunt (Tom Cruise) en William Brandt (Jeremy Renner die we kennen uit o.a de films: The Avengers, Thor, The Town, The Hurt Locker en S.W.A.T.) springen er qua acteren echt boven uit. Tom Cruise is net zoals de vorige delen erg goed in zijn rol. Er staat ook nog een Mission Impossible 5 op het programma maar helaas zal Tom Cruise er niet meer in mee spelen en is het de bedoeling dat Jeremy Renner de fakkel van hem zal overnemen, dus een vervolg is zeker niet uitgesloten. Persoonlijk zou ik het verschrikkelijk jammer vinden als Tom Cruise niet meer mee doet, de films draaien ten slotte om hem, en met hem in de hoofdrol als Ethan Hunt, ben dus benieuwd! Maar deze film krijgt van mij dus een dikke 10! Topfilm (alle 4 trouwens)!!
Geschreven door: Anoniem
   18-05-2012
Mission Impossible 4 weet wederom hetzelfde niveau te halen op gebied van snelheid, spanning en verassing. De film blijft tot het einde spannend. De verhaallijn is weer een beetje anders dan bij de andere 3 films maar heeft dezelfde rode draad. De technische hoogstandjes zijn nog wederom rijkelijk aanwezig. Met deze cast is het acteertalent prima in orde. Kortom, huren die film!!!
Geschreven door: Fef
   17-05-2012
Een film met zeker meer adembenemende acties. Hoewel de verhaallijn hetzelfde is gebleven weet de regiseur toch een knappe prestatie neer te zetten. Ook dit deel heeft een open eind opdat deel 5 a la James Bond weer eens spectaculair uit kan pakken. Een aanrader die het bekijken zeker waard is en we zien vol verwachting uit naar deel 5!
Geschreven door: Ilana
   13-05-2012
Van begin tot eind een spannende film. Humor komt er regelmatig aan te pas en dat maakt MI4 toch ook erg leuk. Simon Pegg, die de rol van Benji Dunn speelt, geeft een leuke draai aan deze MI4. Tom Cruis,e die de rol van Ethan Hunt speelt, zet deze rol weer prima neer. Ook de andere acteurs spelen hun rol overtuigend. De vele stunts maken deze film echt de moeite waard om naar te kijken. Wij hebben ons geen moment verveeld in ieder geval!
Geschreven door: Anoniem
   12-05-2012
Ook al is dit alweer deel vier, toch kijkt dit deel ook weer lekker weg. Tom Cruise zet weer een overtuigende rol neer in zijn eigen film. Ethan en zijn team vliegen de halve wereld rond om de hele wereld van de ondergang te redden. Schitterende locaties die voor idem beelden zorgen. Hier en daar is de film een beetje over the top, maar what the hell?! Je verwacht gewoon een spannende actiefilm en je wordt dan ook zeker niet teleurgesteld. Ik zeg: gewoon doen!
Geschreven door: Dennis
   12-05-2012
Weer zo'n heerlijke film vol leuke 'onmogelijke' acties. Soms een beetje overdreven, maar dat weet je als je de film huurt. Superfilm voor 5 Euro! Je moet je gedachten er wel bij houden. Alles gaat razend snel. De volgende staat ook op mijn lijstje. Veel kijkplezier.
Geschreven door: Anoniem
   12-05-2012
Mission Impossible 4 is een zeer onderhoudende actiethriller met een aantal spectaculaire stunts en computertechnologie. Het verhaal is er weer een van wereldvredebedreiging en hoe Ethan Hunt en zijn team de aanslag proberen te verijdelen. Tom Cruise is in dit type film op z'n best en doet het qua uitstraling veel beter dan in de gewone speelfilms. Ik heb genoten van de paar uur film!
Geschreven door: Anoniem
   12-05-2012
Ben het niet helemaal eens met de recensie hieronder. Mij viel de film wel wat tegen. Zeker ook vanwege het feit dat het een beetje te over de top was. Verhaallijn vond ik ook niet echt lekker lopen. Misschien komt dat wel doordat Tom bij deze film zelf regie onder handen genomen heeft. Tuurlijk blijft het nog wel interessant genoeg om af te kijken, maar dit komt grotendeels door de special effects. Jammer... Had toch echt beter gekund.
Geschreven door: Mariska
   11-05-2012
Geweldige film. Vanaf het begin houdt het je in de greep. Het is een spannende film met een mooi verhaal. Soms moet je er echt even bij blijven om het te kunnen volgen, zo ingenieus zit het in elkaar. Aan humor ook geen gebrek. Regelmatig schoten we tussen alle spanning door in de lach door de gevatte grappen. Ethan (Tom Cruise) zet ook in deze film weer een mooi personage neer die op charmante wijze de vijand weer te slim af is. (Zouden we dat ook anders verwacht hebben?)
Geschreven door: Anoniem
   11-05-2012
Normaliter worden sequels alleen maar slechter, maar bij Mission Impossible is dit niet het geval. Wederom gaat Tom Cruise als Ethan Hunt de strijd aan in onmogelijke situaties op de mooiste en moeilijkste plekken van de wereld. Er zitten wel momenten in dat de geloofwaardigheid te wensen overlaat maar het is een zeer vermakelijke film die je vanaf minuut 1 boeit. Een dikke 8.
Schrijf zelf een review
loading