New Kids Nitro (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Friesland wordt getroffen door een zombieplaag, maar in Maaskantje hebben Richard, Rikkert, Gerrie, Robbie en...
New Kids Nitro

New Kids Nitro

Actie Komedie
Taal: Nederlands Jaar: 2011 Duur: 1 u 14 min

Friesland wordt getroffen door een zombieplaag, maar in Maaskantje hebben Richard, Rikkert, Gerrie, Robbie en Barrie andere dingen aan hun hoofd. Ze zijn in oorlog met het nabij gelegen Brabantse dorpje Schijndel. Dit leidt tot illegale straatraces en massale vechtpartijen. Als de Friese zombies een Brabants slachtoffer maken, moeten de twee groepen hun krachten bundelen om het grotere kwaad te trotseren.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om New Kids Nitro aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Geweldige film en hilarisch

Reviews

Anoniem
Geniaal!!
Anoniem
leuk
Anoniem
is een goede film
Anoniem
Lol
Marcel
New Kids Turbo vond ik top! Deze is wel een stuk minder... Maar toch wel weer leuk. Huub is goed en die gozer met z'n Manta ook.. Al met al best aardige Nedermovie. Voor iedereen die een beetje melig is...
Esmer
Had verwacht dat dit wel beter dan New Kids Turbo zou zijn... Maar vond van niet dus. Teveel Science fiction, meer dan deel 1. Film duurde ook korter en minder inhoud dan het eerste deel. Turbo was voor mij ook wel grappiger. Voor mij geen herhaling in ieder geval.
Jeroen
Beste film ooit gemaakt, kijken anders mis je een stuk geschiedenis.
Anoniem
Ik vind persoonlijk deze New Kids Nitro leuker dan de eerste film New Kids Turbo. Er zijn leuke stukjes en natuurlijk minder leuke stukjes in de film, maar dit is natuurlijk bij alle films. Het was de moeite waard om te kijken. Ik denk dat het een mindere film is om met de kinderen naar te kijken, er wortd toch wel grove taal in gebruikt.
Jolanda
Ik vond het wel een leuke film met wel hele leuke fragmenten, maar er zaten ook best wel wat heftige fragmenten in, vooral als je met de kinderen kijkt. Gelukkig heeft de film wel iets van dat hij door laat schemeren dat het allemaal niet zo echt is of echt hoort. Maar we hebben er een leuke avond mee gehad en dat is het belangrijkste.
Anoniem
Echt een typische New Kids film! Ik vond hem zelfs beter dan verwacht, omdat het eerste deel al hilarisch was! Goede muziek uit de 90er jaren en lekker schelden! Gewoon je verstand op nul zetten en stomweg kijken, want het verhaal slaat nergens op! Je moet wel van New Kids houden, want anders kan je beter niet kijken! Voor dit genre een film om te lachen.
Anoniem
New Kids Nitro, lachen. Echt in 1 woord. Het vloeken zou iets minder kunnen. Zelfs mijn kinderen hebben deze film gezien. Die vonden het geweldig. Ook Friesland wordt leuk neergezet. Jammer dat ze te ver gaan met die trein, maar goed. Deel 1 vond ik veel leuker. Ik raad je de film niet aan. Wesley doet het trouwens wel weer erg goed.
jochem
Tja, ik heb het inmiddels wel een beetje gezien met New Kids. Gewoon weer de zelfde aanrijdingen, orale sex, broodje bakpao's en verrekte kutten. Een enkele keer heb ik moeten lachen, maar verder niet een aanrader deze tweede New Kids film. Kan me nog herinneren dat bij de eerste film iedereen het er over had. Dat was nu niet zo, en terecht. Stoppen op je top noemt men dat.
Ronnie
Opnieuw een knotsgekke film van de New Kids. Ik woon zelf in Schijndel dus vond het erg leuk dat dit veelvuldig voorkomt in de film (ook veel herkenbare plekken). Ook dit deel is eigenlijk te flauw voor woorden en niet altijd even leuk. Samen met mijn broer gekeken en goed gelachen maar het is, net als deel 1, geen echte topper...
Ylona
Het is een grappige film, maar je moet er van houden. Ik denk dat het een film is voor de jeugd of voor mensen die echt hun verstand op nul willen zetten en willen lachen.
Sommige dingen die er in gebeuren zijn nogal grof, maar ja, we zijn niet anders gewend van New Kids.
Kortom als je de eerste leuk vond, dan vind je deze vast ook wel leuk.
Nicole
Op zich wel een aardige film en ik moet toegeven dat er soms wel wat leuke humor in zit, verder is de film wat overdreven, maar wel een leuk verhaal. Ik vind dit wel zeker geen film voor jongere kijkers vanwege het grof taalgebruik en er zitten nogal wat scènes in die hard, schaamteloos en asociaal zijn. Het verhaal gaat over 5 rebellen uit Maaskantje die het opnemen tegen een bende uit Schijndel, maar tevens breekt er een zombieplaag uit in Friesland, wat hilarische beelden oplevert! Vind het wel gedurfd van de acteurs om zo'n personage neer te zetten, wat ze wel heel goed doen. Dit kan goed of slecht uitpakken bij de kijkers? Ben wel blij dat ik deze film gezien heb en heb me er ook wel mee geamuseerd, maar hij is nogmaals erg grof! Zou deze film ook echt aanraden bij kijkers boven de 16 jaar!? Zelf zou ik deze film een 6 geven, maar omdat mijn dochter en mijn zoon er helemaal fan van zijn en ik hem met hun samen gekeken heb geef ik hem een 9!!!
mario
Ergens zijn deze spitsbroeders de pedalen kwijtgeraakt. De ouderwetse , doch jeugdige rivaliteit tussen dorpen en gehuchten is altijd al een gegeven geweest waar langs de ene kant voor gefronst zou worden, maar langs de andere kant stil bedankt. Het zorgt voor een uitlaatklep. Helaas dat het hier verloren gaat in een orgie van slap geouwehoer, flauw gesakker en vooral weinigzeggend gehomoooo. De zombie -insteek is wat me extra aantrok, samen met het gegeven dat ik in de eerste film de humor wel inzag. Helaas is deze film een zwak afkooksel en zeker geen waardige opvolger. Ik miste de "Flodderiaanse humor", ik miste de rauwheid van "Schatjes", en al zeker de recht voor het raapse geweld. Het enige wat wel in de buurt kwam van enig plezier is dan helaas niet aan mij besteed. Bof, met een fles vodka moet deze wel te verhapstukken zijn.
Anoniem
Valt in het begin een beetje tegen, Weinig verfrissende dingen. Wel lekker gelachen om de types.
Anoniem
Vijf werkloze Maaskanters samengepakt in een gifgroene Opel Manta, het gaat weer over niks. Net als in de eerste film, hoewel er in deel twee iets meer sprake is van een filmlijn in plaats van een serie sketches die aan elkaar zijn geplakt. Zuipen, schelden, snuivende hooligans uit Schijndel en een nest zombies uit Friesland waar de koppen vanaf worden geschoten. Na een halfuurtje was ik zelf wel even zat, maar die twee jongens van mij vonden het geweldig. Conclusie, een 4 van mij, een 8 van de boys, gemiddeld dus een zesje.
loading