Mission: Impossible 3: Geheim agent Ethan Hunt krijgt de opdracht om een ontvoerde agente te bevrijden. De missie krijgt een dramatische wending door een mol binnen de IMF. Het leven van Ethans geliefde, Julia, komt op het spel te staan.
×
Mission: Impossible 3
Geheim agent Ethan Hunt krijgt de opdracht om een ontvoerde agente te bevrijden. De missie krijgt een dramatische wending door een mol binnen de IMF. Het leven van Ethans geliefde, Julia, komt op het spel te staan.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (5)Mission: Impossible 3
Geschreven door: Anoniem
   27-03-2014
Een film die al op voorhand niet kon mislukken. Met Philip Seymour Hoffman die een geweldige bad-guy speelt. Hij speelt zo'n naar personage en dat doet hij zo goed dat het bijna eng is. Fantastische prestatie! Geregisseerd door J.J. Abrams, die al veel goede projecten op zijn naam heeft en gaat krijgen. Hele goeie regisseur. Met zulke namen kon deze film bijna niet mislukken. Dat gebeurde gelukkig ook niet. Het verhaal is goed, de actie is weer erg goed verzorgd. De spanning is erg goed opgebouwd, kortom een leuk avondje entertainment.
Geschreven door: Joost
   18-05-2012
Na de eerste twee delen gezien te hebben, blijkt dit tot nu toe het beste deel. Vanaf het begin zit de spanning er flink in. Die blijft de rest van de film ook ruimschoots aanwezig. Naast een aantal bekende elementen (maskers, afdaling per touw) ook een aantal nieuwe features. Geen te ingewikkeld plot vol twists, maar een doeltreffend spektakel.
Geschreven door: gerline
   18-05-2012
Een mooie film vol met actie en toch ook liefde! Een spannende plotlijn die verschillende wendingen opneemt. De start van de film zorgt dat je er gelijk in zit, maar nog niets begrijpt! Stap voor stap kom je daar achter om daarna achter te komen dat je er toch niets meer van snapt! Een film die je aandacht blijft trekken en af wilt kijken! Ik geef de film een 8!
Geschreven door: Nicole
   18-05-2012
Voor de echte fans van Mission Impossible valt er eigenlijk niks meer te vertellen over dit deel 3. Ook deze film is weer waanzinnig goed, met keiharde actie, superverhaal, perfecte acteurs, wederom dus een topfilm. Ik vond deel 1 en 2 al erg goed, maar dit deel 3 is echt super supertof, mooie stunts en special effects. Tom Cruise springt er weer boven uit, hoewel er in deze film allemaal goede acteurs meespelen, en ook leuk dat er in alle drie de delen van het IMF team een aantal dezelfde leden (acteurs) terug te zien zijn. Er loopt toch wel een rode lijn door alle delen van Mission Impossible. Ben ook reuze benieuwd naar het nieuwste deel, Mission Impossible 4: Gost Protocol. Ik heb de eerste twee films een negen gegeven, maar ik vond dit derde deel iets beter, maar doordat ik geen 9.5 kan geven geef ik deze film ook een negen, zodat ik hopelijk deel 4 nog beter vindt en een 10 kan geven? Voor de fans, alle drie de films zijn zeker een aanrader! En bedankt meJane.com voor de 1Ä Toppers!!
Geschreven door: Harry
   27-04-2012
Wederom ongekende actie, maar een gedoseerd gaaf verhaal, super stunts, geweldige acteurs, vooral de vrouwelijke en heel goed opgebouwd. Leuk hoe de opening van de film eigenlijk bijna ook meteen het einde van de film is. Deel 3 is echt veel beter dan de vorige twee. Echt een aanrader ook voor een niet actiefan. kijken dus!
Schrijf zelf een review
loading