All Stars 2: Old Stars (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Door een onverwachts huwelijk van één van de leden van het voetbalelftal Swift Boys, trakteren de jongens...
All Stars 2: Old Stars

All Stars 2: Old Stars

Drama Komedie
Taal: Nederlands Jaar: 2011 Duur: 1 u 57 min

Door een onverwachts huwelijk van één van de leden van het voetbalelftal Swift Boys, trakteren de jongens zichzelf in op een 'ouderwets trainingskamp' in de vorm van een lang weekend Barcelona, inclusief het bijwonen van 'El Clasico'. Maar bij de Swift Boys gaat niets volgens plan. Noodgedwongen haasten ze zich in het busje van Harry's Tuincentrum om op tijd in Barcelona aan te komen, met onderweg de nodige obstakels: het Belgische wegennet, Duitse vakantiegangers en de Franse politie. Gaandeweg vragen de jongens zich af wat er van hun ooit zo mooie toekomstplannen terecht is gekomen. Of ze het leven leiden dat ze ooit voor ogen hadden. En of de 'tweede helft' nu al begonnen is...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om All Stars 2: Old Stars aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Superfilm

Reviews

Edwin
Erg leuke fiim waar weer een beetje terug kwam van de serie en de film van een aantal jaar geleden. Een aanrader.
Pascal
Geweldig 2e deel van de klassieker All Stars, geweldig leuke onverwachte scènes, mooie omgeving, en leuke verhaallijn. Eind van de film is een beetje voorspelbaar maar een heel mooi eerbetoon aan onze Hero! Genoten.
Anoniem
Zaten helemaal klaar voor een gezellig middagje film....hebben we wel geluid maar geen beeld. Omdat het onze eerste keer was dat we video on demand gebruikten, dachten we dat het aan ons lag. Toch maar een mailtje verstuurd aan meJane….wat een prima service, volgende dag al reactie terug….moviepoints terug gestort en een film gratis….super geregeld. Nu op naar de volgende film! Kan dus de film niet raden….
Wouter
Een film met veel voetbal humor en dat is natuurlijk niet zo gek! Ook al heb je de 1e All Stars film niet gezien, dan kun je deze film prima kijken. Kippenvelmoment tijdens het zingen van 'Hero's' lied. Verder wordt er wel veel onnodig op zijn Nederlands gevloekt! Misschien over 5/7 jaar een All Stars 3?
Anoniem
Een erg leuke film met veel humor en spot! En toch ook vol drama en verdriet en natuurlijk respect voor Anthonie Kamerling. Echt een goed vervolg op de ook zo leuke All Stars 1. Een van de weinige grappige Nederlandse films! Echt een aanrader om een keer te kijken met heel de familie. Anthonie Kamerling Rest in peace!! gr dennis
Sandra
Best een leuke film om zondagmiddag zonder na te denken met de hele familie te kijken als het regent. Leuke acteurs, af en toe grappige stukjes. Jammer dat Anthonie Kamerling hier helaas niet meer in mee heeft kunnen spelen. Daarom vond ik het mooi dat als eerbetoon toch zijn nummer gezongen werd door de andere acteurs!
Anoniem
Leuke film van Nederlandse bodem voor het hele gezin. Veel gelachen en een perfecte aanvulling op de serie en de eerste film. Thomas Acda blijft grappig maar ook de andere acteurs stellen niet teleur. Wat mij betreft mag er zeker een vervolg komen. Twijfel je en wil je een avondje lachen, dan zeker huren!
Anoniem
Leuke film om op zaterdagavond met de kinderen te kijken in plaats van weer een Idols of Holland got Talent. Vreselijk gelachen met elkaar, zelfs een dag later. Niet voor hele kleine kinderen geschikt. Wij gaan nu voor de serie die we nog nooit gezien hebben.
Mirjam
Fantastisch komische, maar toch ook wel dramatische film over 7 vrienden die al van kinds af aan samen voetballen.
Deze film liet me schaterlachen net als de eerste keer dat ik Flodder zag met de blote tennisdames .
De hoofdrolspelers, sommigen inmiddels wat ouder van aanzien, maar zetten nog steeds een prachtige acteerprestatie neer. Tenslotte is deze film een emotioneel eerbetoon aan Antonie Kamerling en zijn vrouw Isa Hoes.
Zeker een aanrader! Op naar deel 3.
Sasch
Lang geduurd om te kijken, maar was echt de moeite waard. Ik heb er van genoten en zeker ook moeten lachen. Antonie's nagedachtenis erg mooi erbij. Kleine kinderen lastig om mee te kijken i.v.m. het vele bloot en de woorden. Maar ik vond het een heerlijke film.
Sjoerd
Ik vond de film erg leuk. Wel iets te veel bloot om samen met al te jonge kinderen naar te kijken, maar verder wel heel veel humor. De nagedachtenis aan Anthonie Kamerling is mooi in de film verwerkt. Het begin met de uitleg wat er van iedereen terecht was gekomen was een goede opstart van de film waardoor je weer in het verhaal zat. Het is een aanrader voor een gezellige avond.
Jaap
Ik had ook meer van deze film verwacht. Zeker het eerste gedeelte van de film is wel lachen. Humor, en het gaat lekker snel. Maar daarna is de snelheid en de humor er een beetje uit. Het is mij juist iets te serieus met die nagedachtenis aan Anthonie Kamerling erin. Dat had van mij niet gehoeven zo in de film. Dus het begin is lachen, en daarna verandert het het en wordt het opeens iets te serieus, maar al met al toch wel leuk om gezien te hebben.
Debbie
Had meer van deze film verwacht, vond het op sommige punten vrij langdradig worden, bleven op sommige scènes te lang hangen. Dit mocht van mij iets eerder veranderen. Ook qua humor vond ik deze film minder leuk dan de eerste. Film is wat serieuzer met wat "zwaardere" onderwerpen. De nagedachtenis aan Antonie Kamerling was wel heel mooi gedaan.
tonnie
Ouderwets leuk :D
Heel mooi gedaan met de nagedachtenis aan Antonie, TOP!!!
loading