K3 en het Heksenexamen (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Zarzuela is allesbehalve in haar nopjes. En dat is niet te best, want Zarzuela is een heks. Een echte....
K3 en het Heksenexamen

K3 en het Heksenexamen

Kids Familie Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2006 Duur: 1 u 13 min

Zarzuela is allesbehalve in haar nopjes. En dat is niet te best, want Zarzuela is een heks. Een echte. Alleen is ze haar reservetoverstok kwijt en dus baalt ze flink. De meisjes van K3 daarentegen zijn het zonnetje in huis. Ze mogen naar een gekostumeerd bal en als er iets is dat Karen, Kristel en Kathleen ongelooflijk leuk vinden, dan is het wel een verkleedpartijtje. Maar in de jurk van Karen zit iets verstopt? De toverstaf van Zarzuela. De heks verdenkt K3 van kwade bedoelingen en dat zullen de meisjes geweten hebben. Komt het allemaal goed? Dat zal nog moeten blijken. Er is maar n zekerheid: de nieuwe K3-show is ng avontuurlijker, nog mooier, nog spannender dan alles wat al geweest is. Met een adembenemend decor, waanzinnige special effects en natuurlijk....de lieve meisjes van K3!

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgi? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9
Anoniem
Ik heb het niet gezien, maar hij lijkt me spannend.
loading