Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Alvin, Simon, Theodore en de Chipettes maken een cruise, en zoals gebruikelijk veranderen...
Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked

Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked

Animatie Familie Komedie
Taal:Engels Jaar:2011 Duur:1 u 24 min

Alvin, Simon, Theodore en de Chipettes maken een cruise, en zoals gebruikelijk veranderen ze het luxe cruiseschip in hun eigen speeltuin. Totdat ze 'schipbreuk' lijden en op een tropisch eiland belanden. Terwijl Dave Seville op zoek gaat naar zijn vermiste sterren, doen de Munks en de Chipettes waar ze goed in zijn: zingen, dansen en er een bende van maken. Maar op het eiland leeft ook een schipbreukeling, die niets onder doet voor Alvin en de Chipmunks.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Gert-Jan
De kinderen vonden het een leuke film.

Reviews

Anoniem
Een leuke film. Kan helaas niet tippen aan deel 1 en 2, maar om gewoon een leuke film te kijken is 'ie erg leuk!
Anoniem
Heel erge leuke film voor kinderen. Voor ouderen ook wel, maar minder. Het is wel grappig en weer een leuk verhaal. Maar deze film is beter voor kinderen. Zonder kinderen had ik hem niet gekeken.
Nicole
Jason Lee zet weer een goede acteerprestatie neer in deze film. Ben het wel een beetje eens met de vorige reviewers, het is moeilijk om een speelfilm goed neer te zetten als je animatie met echte acteurs gebruikt, het moet inderdaad zo echt mogelijk over komen, en voor een groot deel is dat ook wel gelukt, maar helaas niet voor 100%. En wat de stemmetjes betreft vind ik die er toch goed bij passen, vooral om dat Chipmunks (zijn kleine gestreepte eekhoontjes) lange voortanden hebben en dan krijg je een slissend geluid! Maar ondanks dat vond ik het toch een leuke en grappige film, maar dan toch vooral voor jongere kijkers. Deze film is erg leuk als je lekker even met je gezinnetje een leuke en gezellige filmmiddag wilt plannen. Kleine kinderen zullen deze film vast geweldig vinden, maar er zullen ook vast volwassenen zijn die deze film leuk vinden. Zelf heb ik me wel geamuseerd, maar ik vond het niet zo'n leuke film als ik gedacht had, maar mijn kinderen zijn er helemaal weg van. Mijn zoontje en dochter hebben ook deel 1+2 gekeken, dus zij wisten de geschiedenis van Alvin en the Chipmunks en hoe ze bij Dave terecht gekomen zijn. Maar je hoeft niet persé de andere films te kijken, deze derde film is wel weer een vervolg maar heeft toch weer een ander verhaal?! Dus ik zou deze film echt aanraden voor jongere kijkertjes. Zelf zou ik deze film ook een 6 geven, maar omdat mijn kinderen hem wel geweldig vonden geef ik een 8!!
Anoniem
De chipmunk stemmetjes zijn echt niet om aan te horen voor een volwassene. Best leuke, grappige stukjes erin. De kids vonden de film erg grappig en hebben veel gelachen. Ik kijk normaal nog graag naar 'kinderfilms', maar dit vind ik niet echt geslaagd. Veel herkenbare muziek in de film, maar die stemmetjes....
Anoniem
Tja, eerlijk gezegd... ik kan me nog herinneren dat ik vroeger de tekenfilmserie van Alvin and the Chipmunks heel erg leuk vond. Maar dit viel me erg tegen. Ik heb geen idee hoe kinderen deze film vinden, wellicht is het daarvoor een groot succes. Het acteerwerk was wel oké, maar het samenspel van computeranimatie en echte mensen is en blijft een moeilijk combinatie in mijn ogen. En dat moet helemaal kloppen, anders stoort het de hele film.
Wat mij betreft net voldoende, een 6.
loading