Patatje Oorlog (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De negenjarige Kiek maakt zich zorgen wanneer haar vader als arts naar een oorlogsgebied vertrekt. Hij kan een...
Patatje Oorlog

Patatje Oorlog

Familie Nederlandstalig Drama
Taal: Nederlands Jaar: 2011 Duur: 1 u 23 min

De negenjarige Kiek maakt zich zorgen wanneer haar vader als arts naar een oorlogsgebied vertrekt. Hij kan een ziekte krijgen, of een ongeluk en er zijn zelfs verdwaalde kogels! Om de kans te verkleinen dat er iets met hem gebeurt, wringt ze zich in de vreemdste bochten...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Patatje Oorlog aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Deze film is geschikt voor alle leeftijden. Kiek is een meisje dat in de film de hoofdrol heeft. Haar vader gaat naar een oorlogsgebied en raakt zoek. Hierdoor raakt Kiek geobsedeerd door de dood en wil ze de kans verkleinen dat haar vader doodgaat. Ze koopt een mislukte muis en laat deze doodgaan en later wil ze ook haar hond doden. Gelukkig wordt ze tegengehouden door een voorbijganger. De film heeft een happy end. Johnny de Mol heeft uiteindelijk maar een kleine rol.

Reviews

Martijn
Op zich een vermakelijke film, beetje rare aspecten betreft "dood het dier zodat vader blijft leven". Desalniettemin een kinderfilm waar onze kinderen om konden lachen met een happy end.
Petra
Vond de film saai, de kinderen (8 en 10 jaar) konden niet de hele tijd kijken. Film geeft verkeerde voorbeeld. Hond en muis doodmaken zodat vader blijft leven?
loading