Transformers: Dark of the Moon (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een mysterieuze gebeurtenis uit het verleden van de Aarde dreigt zo'n verwoestende oorlog te...
Transformers: Dark of the Moon

Transformers: Dark of the Moon

Actie Avontuur Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 2 u 28 min

Een mysterieuze gebeurtenis uit het verleden van de Aarde dreigt zo'n verwoestende oorlog te ontketenen dat de Transformers de planeet onmogelijk op eigen houtje kunnen redden. Sam Witwicky en de Autobots bestrijden de duisternis om onze wereld te verdedigen tegen het allesverwoestende kwaad van de Decepticons.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Transformers: Dark of the Moon aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Deze film is echt van wereldklasse! Het perfecte einde van de trilogie. De film zit vol spanning en heeft verrassende elementen erin zitten. Het verhaal zit goed in elkaar en de film heeft een hoop actie. De technologie die wordt gebruikt kwam in de vorige films wel beter naar voren. Als voorlopig laatste deel van de Transformer-reeks moet je deze gezien hebben!

Reviews

Lieven
De beste van de trilogie. Enkele verrassende plotwendingen. Aanrader voor wie van veel actie en special effects houdt. De verhaallijn is eerder aan de dunne kant.
Anoniem
Zoals te verwachten super special effects, overweldigend zelfs. Het verhaal is toch ietsje minder wat mij betreft, vandaar maar 3*.
Stefan
Heerlijke film. Had 'm al gezien in de bioscoop toendertijd en vond hem toen al goed. Mooie actie en geweldige special effects. En er zit ook altijd een lading humor in, daar houd ik wel van.
Als je van dit genre houdt moet je 'm echt kijken! Ik vind dit echte de beste uit de serie Transformers. Ik geef de film een 8.
Anoniem
Ik keek als kind (ben nu 41) al naar de tekenfilms en ook de films nu zijn top. Mooie effecten, goed gemaakt, spannend en vermakelijk. Ook deze versie is gewoon weer goed en van mij mogen ze voorlopig wel doorgaan echter hopelijk wel gewoon met Megan Fox.
Elke
Ik heb de vorige films van de Transformers ook gezien. En net als de andere is dit weeral een geweldige film. Een fantastisch verhaallijn zonder voorspelbaar te zijn. Geweldige actiescènes en gevechten. Ben van het begin tot het einde gekluisterd aan het scherm blijven zitten. En natuurlijk weer geweldige acteurs. De vierde mag ook komen hoor.
Anoniem
Ik vond het een leuke film, maar dat vind ik van alle TRANSFORMERS films.
Thijs
Het is een leuk vervolg op de andere delen met vooral veel actie aan het eind van de film waardoor het aan het begin wat rustiger is. Een goed verhaal, goede cast, dus van mij een dikke 8.
Bram
Deze film krijgt van mij een dikke tien!! Lang getwijfeld of ik 'm wel ging kijken. Maar wat een TOP film! Hoe de makers het allemaal verzonnen krijgen en ook daadwerkelijk gefilmd blijft mij een raadsel. Dit is veruit de meest indrukwekkende spektakelfilm ooit gemaakt! Mensen zie op zoek zijn naar een goed verhaal komen met deze film niet aan hun trekken. Dit is van begin tot eind een groot overweldegend spektakel met superieure special effects. Ik ben het met anderen eens dat dit de beste Transformer-film is. Enig minpuntje van mijn kant is de vertolking van de nieuwe vriendin van de hoofdrolspeler. Waarom ze haar gekozen hebben begrijp ik niet, maar voor de rest een bijzonder entertainende film. Zeker een aanrader!
Hermen
Niet mijn film, eerste Transformer film die ik heb gezien en halverwege gestopt. Kon er niet inkomen.
Jeffrey
Het derde deel van de Transformer-serie, waarin het eeuwige gevecht tussen de Autobots en de Decepticons weer oplaait. Hoewel het verhaal eigenlijk weinig nieuws brengt is dit het eerste deel dat daadwerkelijk verrast. Een wat eentonige en langzame start wordt al gauw goedgemaakt met keiharde actie en spetterende effecten. Eindelijk een deel waarbij ze niet alleen proberen een goede animatie te verfilmen, maar ook de hedendaagse mogelijkheden van camera en computer op een goede manier hebben toegepast. Jammer dat je de eerdere delen gezin moet hebben om een compleet beeld te krijgen, maar dit is zeker een must voor iedere filmliefhebber. Wat mij betreft het beste deel van de reeks.
Anoniem
De film houdt je 2,5 uur aan de buis gekluisterd en is een waar visueel genot. Wel jammer dat het verhaal op een gegeven moment wat eentonig word en ook voorspelbaar. Als er nog een deel komt hoop ik op wat meer plotwending in het verhaal voor de spanning en een onverwacht einde.
Tristan
Als je van non-stop actie houdt moet je deze film gezien hebben. Weer een goed vervolg, maar er gebeurt niets nieuws. Weer de autobots tegen decepticons, maar als je fan van de serie bent mag je dit deel niet missen.
Johnny
Wat een ongelofelijke stoere film!! Even goed en spectaculair als de eerdere delen. Een echte aanrader.
Anoniem
Bijna 2,5 uur vol actie sciencefiction actie. Ik miste wel gelijk de looks van Megan Fox. Niet geklaagd, de nieuwe vriendin mag er ook zijn... Technische hoogstandjes genoeg maar Shia Lebeouf begint me een beetje te irriteren als acteur. Een volgend deel zal hij, vooralsnog, er niet meer bij zijn. Heb in deze aflevering alleen maar genoten van de vele actie en hoogstaande technieken.Ik zal er niet om treuren als het de laatste zou zijn maar Bay is overstag gegaan en er komt er nog één aan. Weinig vernieuwends.
Thijs
Op zich houd ik niet zo van dit soort films, waarbij de buitenaardse macht bestaat uit auto's...
Deze film echter heeft zo'n enorm hoog gehalte aan geweldige special effects en actie dat dit een hele hoop goedmaakt! Je kunt op sommige momenten echt niet geloven hoe ze dat ooit hebben kunnen maken. Ongetwijfeld heeft deze film bakken met geld gekost. Dus, als je houdt van actie, mooie effecten en geen moment rust, is deze film een 'must see'. Ik denk ook wel dat er een vervolg op deze film komt want er is er nog geen 1 dood.
Daarom geef ik deze film 'maar' een 7.
loading