Transporter 2 (2005) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jason Statham keert terug in zijn typische rol van de onverschrokken ex-huurling Frank Martin (ook bekend als de...
Transporter 2

Transporter 2

Actie
Taal: Engels Jaar: 2005 Duur: 1 u 24 min

Jason Statham keert terug in zijn typische rol van de onverschrokken ex-huurling Frank Martin (ook bekend als de Transporter), een specialist in het vervoeren van "delicate vrachtjes". Nu hij naar Miami is overgeplaatst wordt zijn talent op de proef gesteld. Ondertussen probeert hij zich aan een belofte te houden en de plannen van een groep criminelen te dwarsbomen.

Stunts Spannend Hoge inzet Actiethriller Autoachtervolgingen 2000s Glamoureus Miami

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Nicole
Ook dit deel, Transporter 2, is weer een supergoede en spannende film, waarin Jason Statham als Frank Martin net zoals in deel 1 een geweldige rol neerzet. Hij heeft zijn (bij)baan als Transporter weer opgepakt en ditmaal komt hij onbedoeld in conflict met een maffia-bende waar hij het tegen op gaat nemen,. Het begint allemaal als hij de persoonlijke chauffeur wordt van een klein jongentje. Bij een doktersbezoek wordt het jongentje bedreigd en ontvoerd, en Frank heeft het jongetje beloofd dat hem niks zal overkomen. Aan die belofte wil hij zich hoe dan ook houden. Hierdoor komt Frank weer in een overlevingsgevecht terecht. Een film vol actie, drama en geweldige race-scènes. Spannend van begin tot het einde. Dit deel doet ook zeker niet onder voor Transporter 1! (Nu nog Transporter 3 kijken)!!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Anoniem
Ook dit vervolg is een steengoede film. Hij krijgt concurrente van een blonde vrouw, maar de film blijft boeiend tot het einde, met veel actie en het spectaculaire autorijden. Heb begrepen dat de acteur die zeer goed gebouwd is, ook veel stunts zelf doet. Dat is dus extra om deze film te bekijken.
Anoniem
Ook dit deel, Transporter 2, is weer een supergoede en spannende film, waarin Jason Statham als Frank Martin net zoals in deel 1 een geweldige rol neerzet. Hij heeft zijn (bij)baan als Transporter weer opgepakt en ditmaal komt hij onbedoeld in conflict met een maffia-bende waar hij het tegen op gaat nemen. Het begint allemaal als hij de persoonlijke chauffeur wordt van een klein jongetje. Bij een doktersbezoek wordt het jongetje bedreigd en ontvoerd, en Frank heeft het jongetje beloofd dat hem niks zal overkomen. Aan die belofte wil hij zich hoe dan ook houden. Hierdoor komt Frank weer in een overlevingsgevecht terecht. Een film vol actie, drama en geweldige race-scènes. Spannend van begin tot het einde. Dit deel doet ook zeker niet onder voor Transporter 1!
mario
Wat kan ik zeggen, een geslaagd deel 2 van een simpele franchise. We hebben 1 hard ass ex-elite soldaat met een keiharde erecode, die uiteindelijk weinig te maken heeft met zijn regels. Wat eye candy voor elk wat wils (uitgezonderd hen die de iets gevuldere dames willen) en een script dat alles redelijk logisch aan elkaar bakt. Prima besteding van de Moviepoints. Meer van dat.
loading