De President (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Nederlandse regering, moe geworden van haar in zichzelf verwarde eindeloze geprietpraat, heeft besloten de...
De President

De President

Komedie Nederlandstalig Romantiek
Taal: Nederlands Jaar: 2011 Duur: 1 u 30 min

De Nederlandse regering, moe geworden van haar in zichzelf verwarde eindeloze geprietpraat, heeft besloten de monarchie en meerpartijen-democratie af te schaffen en zichzelf uit te roepen tot republiek. De verkiezingsstrijd tussen de twee presidentskandidaten loopt al snel vast, men gooit alleen maar met modder, maar dan ziet men in een aspergestekende jonge Marokkaan een nieuwe volksheld.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om De President aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Een grappige Nederlandse film. Ik vond het verhaal wel leuk. Een beeld van hoe het zou kunnen gaan in dit land. Het acteerwerk is goed, maar niet enorm krachtig. Als je houdt van de Nederlands / Marokkaanse film is deze wel leuk.
Voor een avondje relaxen op de bank en lachen is dit wel een aanrader.

Reviews

Anoniem
Slappe comedy over een Marokkaan die president van Nederland wordt. Platvloers en met een nogal luiddruchtige Najib Amhali. De opnames in Roemenië zijn in werkelijkheid geschoten in Hongarije en de scene (spoiler) in de Orthodoxe kathedraal zijn respectloos en stuitend. Voor mij was het kijken meer ergeren dan amuseren.
Wilfried
De kwaliteit van de Nederlandse film zit echt in de lift, de president kan weliswaar niet op tegen de knallers als Nova Zembla en New Kids. In zijn genre is het een leuke love story en goed vol te houden. Frank Lammers heeft weer fantastisch bijrollejte. De film krijgt van ons wel een voldoende, pilsie en popcorn en je hebt leuke avond.
loading