De Griezelbus (2005) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De elfjarige Onnoval is een buitenbeentje op school. Hij wordt gepest om zijn uiterlijk, maar vooral om zijn gedrag,...
De Griezelbus

De Griezelbus

Familie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2005 Duur: 1 u 36 min

De elfjarige Onnoval is een buitenbeentje op school. Hij wordt gepest om zijn uiterlijk, maar vooral om zijn gedrag, omdat hij griezelverhalen en romantische gedichten schrijft. Zelfs zijn ouders laten hem aan zijn lot over. Dit kan hem allemaal niets schelen, want hij heeft verkering met Liselore! Liselore verwijt hem dat hij niet voor haar durft op te komen. Onnoval vertelt haar dat hij bang is in een weerwolf te veranderen als hij gaat vechten. De populaire Gino heeft hun gesprek afgeluisterd en daagt hem uit. Als Onnoval Liselore ook nog eens betrapt wanneer zij Gino kust, schrijft hij woedend De Griezelbus. Een angstaanjagend verhaal waarin zijn schoolreisje een nachtmerrie wordt en hij wraak neemt op Gino.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9
Anoniem
Griezelig en avontuurlijk. Mooie effecten, mijn zusje (4 jaar) vond hem soms te eng om naar te kijken. Goeie familiefilm, we zaten aan de buis geplakt.

Reviews

Anoniem
Wij, een gezin met drie kinderen met de leeftijd 8 en een tweeling van 6, vonden het een griezelig spannende film. Zowel de film als de boeken zijn heel meeslepend en spannend. Je blijft kijken! (ook al is het soms wel een beetje eng).
Anoniem
Een lekker spannende kinderfilm, de special effects zijn niet geweldig maar het is een vermakelijke film.
loading