23712318a400454a2c049f165106d985
De Dirigent online kijken / downloaden: NEDERLANDS ONDERTITELD. De Nederlandse Antonia Brico is als kind met haar ouders geŽmigreerd naar Amerika. Ze droomt ervan om dirigent te worden, maar die ambitie wordt door niemand serieus genomen. In 1926 keert ze terug naar Europa waar ze de beroemde dirigent Mengelberg smeekt om dirigeerlessen. Mengelberg ziet dat niet zitten en stuurt haar door naar het conservatorium in Berlijn. Uiteindelijk zal ze daar als eerste vrouw het beroemde Berlijns Philharmonisch Orkest dirigeren. De spanning wordt haar bijna te groot, als de liefde van haar leven haar voor het blok zet. Wat zal Antonia kiezen? - De Dirigent
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
De Dirigent
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

De Dirigent

NEDERLANDS ONDERTITELD. De Nederlandse Antonia Brico is als kind met haar ouders geŽmigreerd naar Amerika. Ze droomt ervan om dirigent te worden, maar die ambitie wordt door niemand serieus genomen. In 1926 keert ze terug naar Europa waar ze de beroemde dirigent Mengelberg smeekt om dirigeerlessen. Mengelberg ziet dat niet zitten en stuurt haar door naar het conservatorium in Berlijn. Uiteindelijk zal ze daar als eerste vrouw het beroemde Berlijns Philharmonisch Orkest dirigeren. De spanning wordt haar bijna te groot, als de liefde van haar leven haar voor het blok zet. Wat zal Antonia kiezen?
Waardering:
Acteurs: Annet Malherbe, Benjamin Wainwright, Christanne de Bruijn
Categorie: Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!