Zoo (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Tom is een jonge tiener wiens vader het huis heeft verlaten om voor zijn land te vechten. Hij werkte...
Zoo

Zoo

Familie
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 1 u 33 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Tom is een jonge tiener wiens vader het huis heeft verlaten om voor zijn land te vechten. Hij werkte in de plaatselijke dierentuin, waar net een babyolifant genaamd Buster is geboren. Tom heeft een hechte band met het dier. Wanneer het gebied gebombardeerd wordt, roept Tom de hulp in van een groep tamelijk oppervlakkige maar niettemin plezierige vrienden. Zal het ze lukken om het dier te redden?

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Shirley
Geweldidge film, waar een 3 jongeren en een paar volwassenen een olifant redden. Mensen die in de maatschappij niet gezien worden, maar achter de muren geweldige helden zijn en met gevaar voor eigen leven in de WO II zich inzetten voor een olifant. Echt het kijken de moeite waard. Een mooie film, die laat zien dat heldendaad niet in uiterlijke dingen zit, maar in een mooi hart, ongeacht de uiterlijk, leeftijd of lengte. Ook hele grappige momenten aanwezig. Van mij krijgt deze film 5 sterrren.

Deze film komt ook voor in:

loading