Leave No Trace (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Will leeft een paradijselijk bestaan in Forest Park, een regenwoud in Portland, met zijn dertienjarige dochter Tom....
Leave No Trace

Leave No Trace

Drama
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 1 u 44 min

Will leeft een paradijselijk bestaan in Forest Park, een regenwoud in Portland, met zijn dertienjarige dochter Tom. Door een misstap verandert hun leven voorgoed wanneer de autoriteiten hen uit hun verborgen woonomgeving haalt. Hierdoor moeten vader en dochter op zoek naar een nieuwe plek die ze hun thuis kunnen noemen.

Natuurbeelden Emotioneel Reflectief Vader-dochter Groene bossen Hedendaags Forest Park

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Nicole
Leave No Trace is een Amerikaanse dramafilm uit 2018. De film is gebaseerd op het boek My Abandonment. De verhaallijn gaat over een vader en dochter, vader Will is een veteraan en lijdt aan PTSD. Hij en zijn 13 jarige dochter Tom leven daardoor geisoleerd in het openbaar park in Portland. Het verhaal is meeslepend en best aangrijpend. Wat vooral opvalt is de hechte band tussen vader en dochter. Het is dan ook prachtig om te zien hoe goed deze twee acteurs hun rol vertolken. Ondanks dat ik het een aangrijpende film vind, had er van mij wel wat meer spanning in gemogen. Des te min een goede film

Deze film komt ook voor in:

loading