Leave No Trace: Will leeft een paradijselijk bestaan in Forest Park, een regenwoud in Portland, met zijn dertienjarige dochter Tom. Door een misstap verandert hun leven voorgoed wanneer de autoriteiten hen uit hun verborgen woonomgeving haalt. Hierdoor moeten vader en dochter op zoek naar een nieuwe plek die ze hun thuis kunnen noemen.
×
Leave No Trace
Will leeft een paradijselijk bestaan in Forest Park, een regenwoud in Portland, met zijn dertienjarige dochter Tom. Door een misstap verandert hun leven voorgoed wanneer de autoriteiten hen uit hun verborgen woonomgeving haalt. Hierdoor moeten vader en dochter op zoek naar een nieuwe plek die ze hun thuis kunnen noemen.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland
×
Reviews (1)Leave No Trace
Geschreven door: Nicole
   22-03-2019
Leave No Trace is een Amerikaanse dramafilm uit 2018. De film is gebaseerd op het boek My Abandonment. De verhaallijn gaat over een vader en dochter, vader Will is een veteraan en lijdt aan PTSD. Hij en zijn 13 jarige dochter Tom leven daardoor geisoleerd in het openbaar park in Portland. Het verhaal is meeslepend en best aangrijpend. Wat vooral opvalt is de hechte band tussen vader en dochter. Het is dan ook prachtig om te zien hoe goed deze twee acteurs hun rol vertolken. Ondanks dat ik het een aangrijpende film vind, had er van mij wel wat meer spanning in gemogen. Des te min een goede film
Schrijf zelf een review